Следва

WIN IT: GOOD GIRL SUPRÊME by Carolina Herrera

Петъчна доза секс и ЧРД 33 Тейлър Хеклин

ЧРД на най-сексапилния върколак of all! 

Love преди 3 години

Тази усмивка, тези сини очи, това тяло, този Тейлър Хеклин... Петъчно отделяме малко време за удоволствие и с въздишка разглеждаме галерията от топ моменти на любимия ни актьор от TEEN WOLF. Чаровникът днес навършва 33 години и изглежда е от онези мъже, които с годините само стават по-привлекателни...



Актьорът е от американо-немско-ирландски произход (какви гени само, и после се питаме как е толкова сладък!) и е част от голямо американско семейство. Увлича се по спорт от малък, страст му е бейзболът, но външният му вид и таланта му предначертават актьорска кариера. Шокиращ факт (всъщност не толкова) е, че Хелкин участва в реклами от бебе, първата му роля е в клип на Дисни, когато е на 11, а днес до гледаме в супер продукции като Teen Wolf, Arrow, Road to Perdition, Superman и още доста.

Виждаме Тейлър винаги усмихнат, супер стилен и леко загадъчен. Мачовското му излъчване и енергията на кръвопиец (с която неизбежно го свързваме) събира погледи на дами от всякакви възрасти, просто защото е super hot!



Желаем ЧРД и пускаме една серия Teen Wolf за петъчна доза секс ала Тейлър Хеклин. Enjoy!
 

More Love