Следва

Зодиакалните знаци на фамилията Уиндзор обясняват всичко

WIN IT: GOOD GIRL SUPRÊME by Carolina Herrera

Почит към светлините и сенките в нас... 

All About Life преди 3 години

Новият шедьовър от Carolina Herrera е нашият аромат от вече месец и не можем да спрем да се омайваме от аромата на Good Girl Supreme! Ориенталският гурме аромат стои най-отпред на fragrance shelf-a ни и всеки ден посягаме към него с нетърпение и наслада!

Разкошната формула на Suprême е манифест на душевната многостранност на жената, която улавя нашата постоянно променяща се личност и празнува бунтарството, силата, блясъка, нежността – всичките ни светлини и всичките ни сенки.

Вече знаете защо се вклюбихме в парфюма, но сега е време да се докоснете до вълшебството във форма на обувка сами... Включете се в Инстаграм игра ни и спечелете най-привлекателния аромат от Good Girl селекцията на Carolina Herrera, своя собствена еманация на женственост, бунт и хармония.

Ето как:

*тагни човека/хората, които те карат да се чувстваш най-уверена, най-силна, най-Supreme

Играта ни започва веднага и продължава до 16-ти септември, а победителката ще обявим на 17-ти, празникът на любимата ни София!

Успех, Ladies!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.