Опушеното око на Ким и другите beauty трикове от KUWTK

Опушеното око на Ким и другите beauty трикове от KUWTK

От опушените очи до убийственити контури на лицето, това са бюти-хакове на Kardashian, които трансформират представите ни за красив грим през годините... 

Всички вече сме наясно с горещата новина, че ТВ-реалитито Keeping Up With The Kardashians приключва в началото на следващата година. И независимо дали ги обичате или ви отвращават - не може да се отрече колко силно ни вдъхновява екстравагантното семейство, особено що се отнася до красотата. Да не говорим за модните тенденции, които се раждат под влияние на шоуто през последните 14 години (разгледахме ги ТУК). От убийственото контуриране на лицето, станало визитна картичка на Ким, до палитрите за устни на Кайли и безбройните промени в цвета на косите им (например Ким в червено!) - няма нито една тяхна бюти визия, която да не се е изстреляла в стратосферата след премиерата й на малкия екран.

Вземете само вампирския лифтинг на Ким в епизода „Ким и Кортни превземат Маями". Дали щяхме да сме толкова склонни да инжектираме собствената си кръв в кожата си, ако тя не бе възхитена от резултата? А какво ще кажете за бронзирането? Членовете на клана Кардашян-Дженър ни дават убийствени аргументи в подкрепа на златния и бронзов прах за извайване на лицето, който е способен да изстреля всяко Insta-селфи директно в небесата с милиони лайкове и хаштагове.

Да не говорим за хамелеона на цветовете Кайли, която лично изпробва всички възможни отенъци на косата и ни вдъхнови да се престрашим за бонбонено розови кичури.

Докато много от тенденциите на Кардашян бетонират модните си позиции (например перфектно поддържаните арки на веждите, блестяща кожа и острата като бръснач линия на прическата „боб"), други се "радват" на противоречиви реакции (еднодневният филър да устни, например), а някои директно излизат в пенсия (опушеният грим на Кендъл, да речем). Но като цяло няма да е пресилено да кажем, че сестрите буквално взривяват индустрията за красота през годините, доказвайки безкрайната си сила да влияят на другите - талант, който всички те майсторски осребряват. Стартирайки един след друг нови бюти брандове, ставаме свидетели на раждането на KKW Beauty от Ким с нейната (вече изцяло изчерпана) основа за тяло, скандалните палитри за устни на Кайли, Кендъл, която е съавтор на линия за поддържане на сочни устни (и е готова да пусне своя собствена скоро) и не на последно място - уелнес марката Kourtney Poosh.

Тръгвайки на пътешествие по алеята на спомените, припомняйки си основните beauty моменти от всички 19 серии, представяме нашите любими уроци по красота от „В крак с Кардашян", включително добрите, лошите и дори (леко) грозните (като прословутия вампирски лифтинг) например...

1. Контур, контур, контур ...
Започваме с най-очевидното - за къде сме без контурирането? А сега сериозно. Кардашян са тези, които ни запознават с всемогъщата сила на бронзанта още през първия сезон, където Клое, Ким и Кортни изпилват скулите и заострят носовете си със златист матов прах. И макар да еволюира през годините, за да стане по-фина и лесно изпълнима, тенденцията все още е стожер на ежедневните ни сторита в социалните медии.

2. Поглед изпод вежди
Отдаваме го на добрите гени, но Кардашян са известни със своите перфектно поддържани, плътни и извити арки на веждите, които винаги изглеждат съвършено. Още от самото начало сестрите имат невероятни вежди, никога неподдавайки се на тенденцията на оскубаните „запетайки", за което сърдечно им благодарим.

3. Да, МОЖЕТЕ да си направите косата синя
Абсолютното доказателство, че сините и зелени тонове имат място върху главата ни, дава Кайли Дженър. Може би най-авантюристичната (и постоянно променяща се) измежду сестрите, Кайли експериментира с почти всеки оттенък, от което останалата част от дамския свят полудява и съответно се решава на същото приключение. Само не забравяйте да увеличите времето, прекарано в грижа за косата, за да подхранвате дължините между екстравагантните сесии при фризьора. Хвърляме поглед към множеството прически и цветове на Кайли ТУК.

4. Трай, бабо за хубост (карайте внимателно)

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.