Следва

Познайте коя е най-търсената skin care съставка в Google тази година...

Опушеното око на Ким и другите beauty трикове от KUWTK

От опушените очи до убийственити контури на лицето, това са бюти-хакове на Kardashian, които трансформират представите ни за красив грим през годините... 

Celebrity beauty преди 3 години

Всички вече сме наясно с горещата новина, че ТВ-реалитито Keeping Up With The Kardashians приключва в началото на следващата година. И независимо дали ги обичате или ви отвращават - не може да се отрече колко силно ни вдъхновява екстравагантното семейство, особено що се отнася до красотата. Да не говорим за модните тенденции, които се раждат под влияние на шоуто през последните 14 години (разгледахме ги ТУК). От убийственото контуриране на лицето, станало визитна картичка на Ким, до палитрите за устни на Кайли и безбройните промени в цвета на косите им (например Ким в червено!) - няма нито една тяхна бюти визия, която да не се е изстреляла в стратосферата след премиерата й на малкия екран.

Вземете само вампирския лифтинг на Ким в епизода „Ким и Кортни превземат Маями". Дали щяхме да сме толкова склонни да инжектираме собствената си кръв в кожата си, ако тя не бе възхитена от резултата? А какво ще кажете за бронзирането? Членовете на клана Кардашян-Дженър ни дават убийствени аргументи в подкрепа на златния и бронзов прах за извайване на лицето, който е способен да изстреля всяко Insta-селфи директно в небесата с милиони лайкове и хаштагове.

Да не говорим за хамелеона на цветовете Кайли, която лично изпробва всички възможни отенъци на косата и ни вдъхнови да се престрашим за бонбонено розови кичури.

Докато много от тенденциите на Кардашян бетонират модните си позиции (например перфектно поддържаните арки на веждите, блестяща кожа и острата като бръснач линия на прическата „боб"), други се "радват" на противоречиви реакции (еднодневният филър да устни, например), а някои директно излизат в пенсия (опушеният грим на Кендъл, да речем). Но като цяло няма да е пресилено да кажем, че сестрите буквално взривяват индустрията за красота през годините, доказвайки безкрайната си сила да влияят на другите - талант, който всички те майсторски осребряват. Стартирайки един след друг нови бюти брандове, ставаме свидетели на раждането на KKW Beauty от Ким с нейната (вече изцяло изчерпана) основа за тяло, скандалните палитри за устни на Кайли, Кендъл, която е съавтор на линия за поддържане на сочни устни (и е готова да пусне своя собствена скоро) и не на последно място - уелнес марката Kourtney Poosh.

Тръгвайки на пътешествие по алеята на спомените, припомняйки си основните beauty моменти от всички 19 серии, представяме нашите любими уроци по красота от „В крак с Кардашян", включително добрите, лошите и дори (леко) грозните (като прословутия вампирски лифтинг) например...

1. Контур, контур, контур ...
Започваме с най-очевидното - за къде сме без контурирането? А сега сериозно. Кардашян са тези, които ни запознават с всемогъщата сила на бронзанта още през първия сезон, където Клое, Ким и Кортни изпилват скулите и заострят носовете си със златист матов прах. И макар да еволюира през годините, за да стане по-фина и лесно изпълнима, тенденцията все още е стожер на ежедневните ни сторита в социалните медии.

2. Поглед изпод вежди
Отдаваме го на добрите гени, но Кардашян са известни със своите перфектно поддържани, плътни и извити арки на веждите, които винаги изглеждат съвършено. Още от самото начало сестрите имат невероятни вежди, никога неподдавайки се на тенденцията на оскубаните „запетайки", за което сърдечно им благодарим.

3. Да, МОЖЕТЕ да си направите косата синя
Абсолютното доказателство, че сините и зелени тонове имат място върху главата ни, дава Кайли Дженър. Може би най-авантюристичната (и постоянно променяща се) измежду сестрите, Кайли експериментира с почти всеки оттенък, от което останалата част от дамския свят полудява и съответно се решава на същото приключение. Само не забравяйте да увеличите времето, прекарано в грижа за косата, за да подхранвате дължините между екстравагантните сесии при фризьора. Хвърляме поглед към множеството прически и цветове на Кайли ТУК.

4. Трай, бабо за хубост (карайте внимателно)
Как бихме могли да забравим момента, в който Ким ни запознава с „вампирския лифтинг" в епизода Kourtney&Kim Take Miami. След като взема най-добрия си приятел Джонатан Чебан за морална подкрепа, Ким ни уверява: „Обичам да опитвам всичко, което те кара да изглеждаш и да се чувстваш млад". Болезнената терапия (по-известна като PRP) включва инжектиране на богат на тромбоцити собствен плазмен протеин обратно в лицето на пациентите, за да засили блясъка и да запълни фините линии на кожата. След време Ким съобщава, че съжалява, че се е подложила на процедурата. Напълно достатъчно, за да откаже и нас.

5. Блондинките се забавляват повече
Всеки член на клана „Кардашян- Дженър" е експериментирал с руса коса в някакъв момент от 19-те сезона. От пепеляво русия боб (а ла Кайли) до самодивските платинени вълни (Ким) и бляскавите блондински визии (Kлоуи), сестрите привеждат убедителни аргументи колко удобна и функционална всъщност е русата коса.

6. Леко с очната линия
Спомняте ли си първия моделски концерт на Кендъл, излъчен в шоуто през 2011-та? По това време 15-годишната Кендъл прави първата си сесия за дизайнерката Шери Хил, в която гримът й за очи на бранда OTT приковава вниманието. Оттогава моделската й кариера катери върхове, докато тежките очертания с черен молив отстъпват в полза на по-естествения външен вид.

7. Плътният боб пасва на всяко лице
Независимо дали става въпрос за перука или за естествената им коса, ние сме обсебени от плътните, шикозни "бобчета", отскоро запазена марка на сестрите Кардашян-Дженър. Трикът? Започнете да сушите с дебела четка в основата и завъртайте косата в краищата, за плътна и обемна прическа.

8. Инвестирайте в грижа за кожата
Понякога сме виждали как Кардашян дават на кожата си почивка от дълготрайния, плътно покривен грим, за да я поглезят с маска за лице. Отделете си малко време и последвайте примера им - дори може да поктъпите като Ким, която се заема с процедурата по средата на видеообаждане.

9. Стегнатите конски опашки не прощават
През сезон 17 Кортни сочи на Ким плешиво петно, което се е образувало на върха на главата й. "Кортни, имаш наистина огромна плешивина на върха на главата си", казва Ким. - "Погледни надолу, Кортни. О, Боже, страхувам се за живота ти!" А Кортни отговоря, че нейната опашка е отговорна за щетите. Хубаво си спомнете тази сцена преди пак да опъвате и изтегляте безмилостно косата си.

10. Сенките за очи работят денем и нощем
Как опушениге клепачи изглеждат толкова натурално без гримът да падне? Според звездния личен гримьор на фамилията Марио Дедиванович, трикът е да ги "изпечете" (техниката представлява нанасяне на полупрозрачна пудра под очите, за да фиксирате грима), докато нанасяте сенките. След това, когато отстраните с дебела четка полупрозрачния прах, лесно ще оберете остатъците от изронените сенки. Умно!

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя