7 съвета за по-устойчив сексуален живот

7 съвета за по-устойчив сексуален живот

Секс играчки със соларно захранване, устойчиво направено бельо и още много секси предложения, с които да сгорещим сексуалния си живот без да “сгорещяваме“ планетата...  

Истина, от която ни боли, е, че сексът причинява щети на планетата, повече, отколкото предполагаме: кондоми, лубриканти в пластмасови опаковки, секс играчки от неприродосъобразни материали - всички те помагат за супер удоволствия на нас, но на Земята й е нужно друго.

Рядко (да бе, никога) мислим за глобалното затопляне или замърсяването на световния океан, когато се настройваме за секс, но ако и вие, като нас, сте За да позлвате бутилка за вода за многократна употреба или да си носите свои торбички в супермаркета, време е да погледнете и на секса с критично-екологичен поглед. Ние направихме това и синтезирахме 7 начина, с които да направите сексуалния си живот по-природосъобразен.

Всичко, молим, да е биоразградимо
Кондомите са най-големият отпадък, свързан със сексуалния ни живот, но същевременно са и страшно важни. Нашето собствено здраве и здравето на планетата ни изискват хем да ги има, хем да са биоразградими.

Избираме кондоми, които са веган, биоразградими, несъдържащи парабени и други токсични съставки, а след употреба можем да ги компостираме. Например Hanx. Това е супер лесен eco switch, който реално допринася с много.

И вибраторите могат да са еко!
Blush Novelties е бранд, произвеждащ биоразградими вибратори, направени от биопластмаса, която се разгражда за няколко дни в определени за това условия (не, това няма да стане в нощното ви шкафче, гарантираме).

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.