Следва

Кралски гамбит: еволюцията на Летисия Ортис за 16-те години с Филип VI

Ето как Кари Брадшоу би се справила с пандемията

Според един почти гениален комик от Ню Йорк…

Celebrities преди 3 години

Ако "Сексът и градът" продължаваше да върви сега, сигурно щеше да е леко странно, че група от петдесет и няколко годишни жени все още има "собствено" предаване за секса и се занимава с мизогиния в телевизията. Но пък, щеше да ни занимае със сигурност много интригуващо с това какво би казала Кари Брадшоу за затварянето вкъщи, носенето на маски и срещите по време на дистанцирането.

За щастие един почти гениален нюйоркски комик, дама на име Шанън Фидлър, пресъздава последните шест месеца през очите на Кари за нас - и го прави толкова добре, че се чудим дали инициативата не е съвместна с Майкъл Патрик Кинг, режисьора на "Сексът и градът", защото са СУПЕР ТОЧНИ.


Какво ни остава, освен да се веселим? Припомняме най-шантавите тоалети на Кари Брадшоу


Шанън казва така: "Аз съм запален фен на „Сексът и градът“, а и аз съм нюйоркчанка (по принцип, макар че бях под карантина в провинцията - което съм убедена, че Кари нямаше да одобри, но пък Ейдън би бил фен) и винаги съм намирала прозренията на Кари и гледната й точка за утеха, докато се ориентирам в собствения си живот като млада жена, живееща в града. Така че, разбира се, не можех да не се зачудя ... какво би направила тя в тези луди времена, в които живеем?"

"Когато реших да си представя нагласата на Кари, не се наложи да ровя много надълбоко. Както казах, прекарах много часове, гледайки г-ца Брадшоу, и понякога ми се струва, че гласът й е постоянно в главата ми. Затова взех това, което мислех, че тя ще каже/направи, и просто извадих своите впечатления от една симпатична абсурдност."

Ето как би звучала "Корона Кари“:

"Когато настъпи поредният ден под карантина, не можах да не се запитам: Тузаря беше ли социално отдалечен или беше просто отдалечен?“ 

„Да, маските, които купувах, бяха нови, но винаги ли носех маска?“ Кари би разбила на 100% тренда с копринения шал като маска.


Уличният стил на звездите: как да си носим маската/шала като Оливия Палермо


Да останеш сама под карантина не беше ли начин за наказание за необвързаните жени? Представете си цял епизод за това как Саманта се опитва да пренебрегне правилата за секс по време на извънредното положение.

„Само видеочатът ли беше с лоша връзка? Или бяхме ние?“ Това е колкото простичко, толкова и добро. 10/10.

„Разбира се, стършелите-убийци не могат да бъдат забавни, но може ли наистина да ужилят по-лошо от това да видите бившия си щастливо омъжен?“ Може ли някой да напише фенфикшън епизод за стършелите-убийци на "Сексът и градът“, който по някакъв начин включва Тузаря и Наташа?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.