Следва

Гримьорката на Кейт Бланшет за Венеция и най-важните грим-трикове под маската

Бела Хадид и Хейли Бийбър, целунати от слънцето, за новата серия аромати от Versace

Versace и само Versace може да създаде толкова перфектна доза ескейпизъм: трябват им залез и две красавици 

Body преди 3 години

Тази сутрин Донатела Версаче обяви новата линия парфюми на Versacе - показа снимки на фотосесията зa ароматите, в които виждаме как Хейли Бийбър и Бела Хадид се наслаждават на средиземноморски слънчеви лъчи. Двете поразителни красавици са в типичен стил Versace – със златни бижута и в смели нюанси, а всяка от тях репрезентира един от антично-екзотичните еромати Dylan. Това е дебютна кампания на Бийбър за Versace, тя олицетворява чисто новия аромат на къщата, Dylan Turquoise, а Хадид е символ на аромата Dylan Blue.

Dylan Turquoise бележи трето поколение от ароматната линия Dylan, произведена и разпространена от Euroitalia. Ароматът съдържа нотки на цитрусова и мандаринова есенция, покрити с нотка на лимон и розов пипер, а тоалетната вода е микс от флорален дървесен аромат, съчетаващ венчелистчета от жасмин и екзотичен сок от гуава с бял мускус и клиървуд, получен от захарна тръстика.

Това е първият поглед към кампанията и ние я намираме за вълшебна. Кадрите са горещи и разфокусирани, а момичетата излъчват до най-високата степен блясък и грация. Фотограф е Harley Weir, а мястото е скритото луксозно бижу на Франция- остров Cavallo. В допълнение към зашеметяващите образи, режисьорът Гордън Фон Щайнер създадва кратко видео с участието на слънчевите момичетата. Тийзър показва как Хадид и Бийбър четат на плажа – усещането е ретро, съответно виждаме бански с много детайли и емблематичния за Versace принт с вериги.

В тон с името и опаковката на Dylan Turquoise, Хейли Бийбър, напомняща русалка, е снимана, излегнала се на плажа в блестящ, тюркоазен комплект от две части, а Бела Хадид изпъква в наситена, морска, шифонена плажна туника.

Флаконите са вдъхновени от старогръцката митология: формата на амфора, включваща емблематичното лого Medusa на Versace.

Ароматите ще бъдат налични на италианския пазар следващия месец, а в Щатите през февруари 2021 г. Очакваме и козметика Dylan, включваща душ гел, лосион за тяло и дори спрей за коса.

More Body