Следва

Уличният стил на звездите: Дженифър Лопес и много принт

Чудим се дали ни харесва: на Мелания Тръмп синьо-бялата рокля

Не че е лоша

All fashion преди 3 години

На церемония в Белия дом вчера, като поводът е подписването на историческия мирен договор между Израел, Обединените Арабски Емирства и Бахрейн, домакинята, госпожа Тръмп, за пореден път изуми всички с абсолютно безпрекословната си хубост и завиден тонус.

Мелания и Доналд Тръмп приеха изрелският премиер Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара в Белия дом за официална вечеря, като, видимо, дрескодът на събитието е вечерен, но не строго.


"Най-нещастната жена на света" или какво не е наред с Мелания


50-годишната безупречна Първа дама на Америка е в тъмносиня рокля Prada и до-небето високи Кристиан Лубутен в бяло, а Сара е в синя дреха от дантела, украсена с перли, съответна наметка и бежови деколте обувки.

Сега, без да се заяждаме, защото как да кажеш на хубавото - лошо, признаваме, че този път не сме сигурни в степента, с която възторжено се радваме на Мелания всеки път. Има нещо в иначе безупречно скроената дреха, което ни притеснява, най-вероятно това е шаващият бял принт /или бродерия/ по предната част на роклята, която сякаш нарушава основния принцип less is more.

Иначе, косата, краката, зъбите и прочие, ами, жена-трофей! За чиито пореден скъп и разточителен моден избор гласуваме с Да или Не в анкетата:

Анкета

Мелания така?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.