Чудим се дали ни харесва: на Мелания Тръмп синьо-бялата рокля

Чудим се дали ни харесва: на Мелания Тръмп синьо-бялата рокля

Не че е лоша

На церемония в Белия дом вчера, като поводът е подписването на историческия мирен договор между Израел, Обединените Арабски Емирства и Бахрейн, домакинята, госпожа Тръмп, за пореден път изуми всички с абсолютно безпрекословната си хубост и завиден тонус.

Мелания и Доналд Тръмп приеха изрелският премиер Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара в Белия дом за официална вечеря, като, видимо, дрескодът на събитието е вечерен, но не строго.


"Най-нещастната жена на света" или какво не е наред с Мелания


50-годишната безупречна Първа дама на Америка е в тъмносиня рокля Prada и до-небето високи Кристиан Лубутен в бяло, а Сара е в синя дреха от дантела, украсена с перли, съответна наметка и бежови деколте обувки.

Сега, без да се заяждаме, защото как да кажеш на хубавото - лошо, признаваме, че този път не сме сигурни в степента, с която възторжено се радваме на Мелания всеки път. Има нещо в иначе безупречно скроената дреха, което ни притеснява, най-вероятно това е шаващият бял принт /или бродерия/ по предната част на роклята, която сякаш нарушава основния принцип less is more.

Иначе, косата, краката, зъбите и прочие, ами, жена-трофей! За чиито пореден скъп и разточителен моден избор гласуваме с Да или Не в анкетата:

Анкета

Мелания така?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.