Карди Би се развежда с Offset - бракът е

Карди Би се развежда с Offset - бракът е "непоправимо счупен"

Изглежда, Карди Би и Offset се развеждат (този път наистина) след 3-годишен брак.  

Изпълнителката на най-големия в момента female-rap хит  “WAP”, Белкалис Марленис Алманзар, подаде иск за развод с тригодишния си партньор и колега, Офсет,  вчера.

Офсет е в позиция на ищец, според TMZ, където пише също, че Карди желае безпрецедентно  попечителство над 2-годишната им дъщеря, Kulture, издръжка, обезщетение и покриване на други разходи около делото. В документа няма информация за взаимно съгласие, което ни навежда на мисълта, че отново Offset е в позицията на "зарязан". Освен това, причината ни е абсолютно неизвестна. 

Преди няколко дни, без изобщо да забележим, Карди постна Инстаграм стори, на което пише “Сърцето й най-накрая каза да спре, това не е нейното време“ и описание “Това съм аз“.

Най-лудата рап двойка се ожени тайно през септември 2017-та и се сдоби с детенце през следващата година. Бракът им е съпроводен с хиляди и какви ли не слухове, които не знаем дали, но много вероятно, да са разклатили отношенията им. През 2018-та Карди обяви, че се разделя с рапъра от Migos, въпреки че той публично я умоляваше за прошка, дори падна на колене, заради станалата известна на целия свят изневяра.

Дивата от Bronx преди броени дни сподели повече детайли, които страшно ни объркват, за връзката си. Пред ELLE тя каза следното: “Наистина знам, че във връзката ми има много драма и прочие, но има и много любов. Много страст, много доверие, истинско приятелство. Винаги сме двамата срещу целия свят.“ И какво стана сега, Карди...

  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.