Следва

Heaven от Marc Jacobs e новата Teen Dream Fashion колекция

Agent Provocateur: пет обикновени жени в страстно бельо, кампания Есен/Зима 20/21

Always an icon

All fashion преди 3 години

Луксозният британски бранд за бельо Agent Provocateur показа новата си рекламна кампания за идния сезон, като внушението на цялата поредица кадри е едно - женската красота е необятна, неочаквана и навсякъде.

Героини в сесията са пет непрофесионални модела, отскоро известни в социалните мрежи и белязали успех в различни сфери. Жените, избрани за кампанията, по мнението на бранда, отхвърлят всички възприети стереотипи, оформяйки собствения си стил. Автор на снимките е британската фотографка Шарлот Уелс.

Така, сред момичетата се оказват готвачката и фууд-блогър Джици Ерскин, която позира в черно-зеления комплект бельо Molly. Джици се прочу извънредно много около карантината с готините си уроци и напътствия как хората да приготвят прекрасна храна, докато са у дома. В кампанията влизат още: джаз-рап изпълнителката IAMDDB, истинското име на която е Диана де Брито - мацката носи полупрозрачния сет от дантела Kali; мотористката Доминика Грнова, облечена в син копринен комплект с леопардови акценти; базираната в Лондон модел и професионален геймър Жасмин Азия, която позира в бельото Kaylie от черна дантела с бродерии и розови звезди, а инструкторът по йога, актрисата и режисьор Бреана Бокс е в комплекта Lorna от син и бял тюл с с френска дантела шантили.

"Жената на 2020-та е истински хамелеон. Тя е искрящо женствена. Безкрайно енергична. Такава, каквато е. И открива радостта в малките неща - комфорта на ежедневието и неангажиращите приключения", ни казват от марката в Instagram.

Базираният в Лондон атрактивен бранд пое доста различна рекламна посока в последните години. Докато преди това политиката на фирмата беше да ангажира само красавици от A-листа, като Кейт Мос, Кайли Миноуг и Бар Рафаели, които бяха години наред топ звездите в кампаниите й, от лятото на миналата година нещата се промениха рязко, като за кампанията Пролет/Лято 2019 да демонстрират сластните произведения на AP бяха избрани жени-олимпийки.

Превключването е част от еволюцията на марката, която следим от момента на придобиването й от Four Holdings, фирма, собственост на ритейл могула Майк Ашли.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.