Следва

Раф Симънс пуска и дамска колекция под собствения си лейбъл

Помните тези 42 рокли, нали? Най-доброто от червения килим на наградите Emmy от последните 15 издания

42 пъти the best of the best 
 

All fashion преди 3 години

Този уикенд предстоят 72-те годишни награди Emmy, които виртуално ще превземат неделята ни, а да ни е забавно и интересно ще се погрижи Джими Кемъл в ролята на водещия. Тази година няма да има Червен килим, а неофициалният дрескод е “come as you are”, което може би значи да очакваме ефектни визии, вкл. в пижами и домашно облекло? Със сигурност ще имаме зрелище от дивана, докато сме на канала в You Tube на ABC, но понеже много ще ни липсва Червения килим, в галерията подреждаме най-запомнящите се, често втрещяващи визии, както и такива, които смразяват от възторг със степента си на елегантност от последните 15 издания на Emmy.

Като например Блейк Лайвли, която през 2009-та, въпреки че не бе номинирана, открадна вниманието с дългата си червена рокля Versace с деколте до пъпа, както и Хайди Клум в много секси "бременна" рокля с бюстие от John Galliano за Christian Dior Couture. Сара Джесика Паркър и Дженифър Анистън с чудните си рокли Chanel и платинено русите си коси са други много впечатляващи присъствия на Emmy през годините. 


Хайди Клум и Блейк Лайвли, 2009

От другата страна на спектъра от класически тоалети стъпват Миша Бъртън, Кери Ръсел и Кери Уошингтън, избрали одеяния, удавени в блясък. Джулиан Мур в Christian Dior Couture и Клеър Дейнс в Lanvin демонстрират отлично, че много ярките цветове са повече от ok за форуми от този род, същото важи за Алисън Уилямс в Oscar de la Renta и Кейти Холмс в Calvin Klein Collection. С удоволствие си припомняме и тоалета от Delpozo на Киърнан Шипка, изтънчен, и кукленски, без изобщо да е сладникав.

Година по-късно Гуен Стефани е шеметна в бляскава Atelier Versace рокля, а през 2015-та Лейди Гага избира божествена черена дреха от близкия й приятел, стилистът и дизайнер Брандън Максуел. 


Гуен Стефани, Лейди Гага

През 2018-та изпъква розовото! Като на Трейси Елис Рос в обемна рокля Valentino Haute Couture или пък на Танди Нютън в Brandon Maxwell. Различни, но страхотни. 


Трейси Елис Рос, Танди Нютън

Миналата година шоуто бе белязано от две абсолютни величини - Кендъл Дженър в червено и черно с тежки рози от Richard Quinn в комбиниция с латексово поло Vex Clothing и Гуинет Полтроу във Valentino - убийствено шик винтидж.


Кендъл Дженър, Гуинет Полтроу

В галерията горе сa роклите, които View Sofia селектира в навечерието на Наградите. Докато чакаме новите Emmy, гледаме и се радваме на отминалите, защото форумът изобилства от стилистични брилянти.  

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.