Следва

Раф Симънс пуска и дамска колекция под собствения си лейбъл

Помните тези 42 рокли, нали? Най-доброто от червения килим на наградите Emmy от последните 15 издания

42 пъти the best of the best 
 

All fashion преди 3 години

Този уикенд предстоят 72-те годишни награди Emmy, които виртуално ще превземат неделята ни, а да ни е забавно и интересно ще се погрижи Джими Кемъл в ролята на водещия. Тази година няма да има Червен килим, а неофициалният дрескод е “come as you are”, което може би значи да очакваме ефектни визии, вкл. в пижами и домашно облекло? Със сигурност ще имаме зрелище от дивана, докато сме на канала в You Tube на ABC, но понеже много ще ни липсва Червения килим, в галерията подреждаме най-запомнящите се, често втрещяващи визии, както и такива, които смразяват от възторг със степента си на елегантност от последните 15 издания на Emmy.

Като например Блейк Лайвли, която през 2009-та, въпреки че не бе номинирана, открадна вниманието с дългата си червена рокля Versace с деколте до пъпа, както и Хайди Клум в много секси "бременна" рокля с бюстие от John Galliano за Christian Dior Couture. Сара Джесика Паркър и Дженифър Анистън с чудните си рокли Chanel и платинено русите си коси са други много впечатляващи присъствия на Emmy през годините. 


Хайди Клум и Блейк Лайвли, 2009

От другата страна на спектъра от класически тоалети стъпват Миша Бъртън, Кери Ръсел и Кери Уошингтън, избрали одеяния, удавени в блясък. Джулиан Мур в Christian Dior Couture и Клеър Дейнс в Lanvin демонстрират отлично, че много ярките цветове са повече от ok за форуми от този род, същото важи за Алисън Уилямс в Oscar de la Renta и Кейти Холмс в Calvin Klein Collection. С удоволствие си припомняме и тоалета от Delpozo на Киърнан Шипка, изтънчен, и кукленски, без изобщо да е сладникав.

Година по-късно Гуен Стефани е шеметна в бляскава Atelier Versace рокля, а през 2015-та Лейди Гага избира божествена черена дреха от близкия й приятел, стилистът и дизайнер Брандън Максуел. 


Гуен Стефани, Лейди Гага

През 2018-та изпъква розовото! Като на Трейси Елис Рос в обемна рокля Valentino Haute Couture или пък на Танди Нютън в Brandon Maxwell. Различни, но страхотни. 


Трейси Елис Рос, Танди Нютън

Миналата година шоуто бе белязано от две абсолютни величини - Кендъл Дженър в червено и черно с тежки рози от Richard Quinn в комбиниция с латексово поло Vex Clothing и Гуинет Полтроу във Valentino - убийствено шик винтидж.


Кендъл Дженър, Гуинет Полтроу

В галерията горе сa роклите, които View Sofia селектира в навечерието на Наградите. Докато чакаме новите Emmy, гледаме и се радваме на отминалите, защото форумът изобилства от стилистични брилянти.  

More All fashion