Следва

Колекцията H&M Studio AW20 е съчетание на смелост и неповторим шик

Раф Симънс пуска и дамска колекция под собствения си лейбъл

Бяхме подочули... 

All fashion преди 3 години

Ако някога сте се чудили защо мъжете внезапно приеха тесните дънки в ранните 2000-ни, е има един виновник и това е Раф Симънс. Заедно с Еди Слиман - начело на Селин - двамата революционизираха мъжкото облекло, променяйки изцяло начина, по който мъжете искат да се обличат.

Репутацията му като моден вундеркинд бе потвърдена когато Симънс влезе в света на дамското облекло, като първо пое юздите в Джил Сандер през 2005г., после се съюзи с Dior през 2012 г., последван от Калвин Клайн от 2016г. до 2018 г. Днес Симънс обяви в Instagram, че следващата му лична колекция ще включва както мъжки, така и за първи път дамски дрехи.

Колекцията ще бъде представена на 23 октомври. Интересното е, че Симънс намекна, че е напуснал Диор поради безмилостния график на лейбъла (като креативен директор той е отговарял за продуцирането на шест големи шоута всяка година). Сега изглежда, че е променил решението си - не само ще работи върху собствената си марка, но и ще се присъедини към Miuccia Prada. Първата им съвместно проектирана колекция ще бъде представена по време на Седмицата на модата в Милано по-късно този месец.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.