Следва

Колекцията H&M Studio AW20 е съчетание на смелост и неповторим шик

Раф Симънс пуска и дамска колекция под собствения си лейбъл

Бяхме подочули... 

All fashion преди 3 години

Ако някога сте се чудили защо мъжете внезапно приеха тесните дънки в ранните 2000-ни, е има един виновник и това е Раф Симънс. Заедно с Еди Слиман - начело на Селин - двамата революционизираха мъжкото облекло, променяйки изцяло начина, по който мъжете искат да се обличат.

Репутацията му като моден вундеркинд бе потвърдена когато Симънс влезе в света на дамското облекло, като първо пое юздите в Джил Сандер през 2005г., после се съюзи с Dior през 2012 г., последван от Калвин Клайн от 2016г. до 2018 г. Днес Симънс обяви в Instagram, че следващата му лична колекция ще включва както мъжки, така и за първи път дамски дрехи.

Колекцията ще бъде представена на 23 октомври. Интересното е, че Симънс намекна, че е напуснал Диор поради безмилостния график на лейбъла (като креативен директор той е отговарял за продуцирането на шест големи шоута всяка година). Сега изглежда, че е променил решението си - не само ще работи върху собствената си марка, но и ще се присъедини към Miuccia Prada. Първата им съвместно проектирана колекция ще бъде представена по време на Седмицата на модата в Милано по-късно този месец.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.