Следва

Чао, Лято, с най-шик летните визии на European Royals

Колекцията H&M Studio AW20 е съчетание на смелост и неповторим шик

H&M представя своята колекция Studio AW20 – "Изтънченият бунтар”, вдъхновена от тези, чийто стил е толкова дързък, колкото и личността им.

All fashion преди 3 години

Линията е повлияна от смелата писателка на 19 век Вайълет Пейдж (известна под псевдонима Върнън Лий) и нейната пищна резиденция във Флоренция. H&M Studio AW20 предизвиква клишетата, създавайки съвместна кампания със студийните музиканти Барби Херера, Вероника Хейлбрунер, Селесте, Алтон Масон, Юнг Емоперорс и Миа Конг. Всеки един от тези талантливи артисти представя уникална интерпретация на колекцията, като техният индивидуален стил заема централно място.

Под звуците на 70-те, диското и пънка Studio AW20 предлага взаимно заменяеми съчетания, подходящи за всеки повод. Отличителната полова и стилова флуидност на Дейвид Боуи е вдъхновение за създаването на синия костюм с подчертана талия, сивото палто, с изразени рамене, произведено от рециклирана италианска вълна, и блузата с воали, изработена от рециклиран полиестер. Декадентската палитра включва лазурно синьо и малахитово зелено с пръски розово шампанско, както и специално разработени мраморни десени – референция от италианските дворци.

Чрез ексклузивния филтър и интерактивни стикери, използвани за кампанията в социалните мрежи, H&M се надява да провокира аудиторията, предизвиквайки я да пресъздаде своето виждане за колекцията. Клиентите ще бъдат поканени и на онлайн стайлинг сесия, на живо с Вероника Хейлбрунер и Юнг Емперорс. Колекцията ще бъде налична ексклузивно на hm.com от 24 септември.

"H&M STUDIO за сезон есен/зима 2020 г. предизвиква статуквото. Тази колекция е за онези, които имат смелостта да изразят своето истинско "Аз“. Надяваме се клиентите ни да се чувстват вдъхновени да се обличат с непокорен и дързък стил”, казва Ан-Софи Йохансон, креативен съветник в H&M.

"В съответствие със стремежа на H&M към иновации, екипът на Studio колекцията, експериментира с вълнуващ нов формат на кампанията за AW20. Този нов подход дава свободата на творческия екип да снима, стилизира и изразява себе си в комфорта на собствения си дом. С тази нова линия и колекция, H&M се надява да вдъхнови аудиторията си да отпразнува своя собствен стил”, казва Катис Бахрке, ръководител креативен маркетинг и комуникация в H&M.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.