•  

Визуализация на проекта

null

Имаме удоволствието да Ви информираме, че НЕРО ДЖИ ЕООД сключи административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за изпълнение на Проект " Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19", финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Общата стойност на проекта е: 10 000 лв., от които 8 500.00 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.


КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ПРОЕКТА:


НЕРО ДЖИ ЕООД е дружество с основна икономическа дейност с код по КИД-2008 74.10 Специализирани дейности в областта на дизайна.

Проектът е насочен към преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Цел/и на проектното предложение:

Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.