WIN IT: LaBiosthétique Protection Cheveux Complexe 3 Mask Vital&Spray
  •  

WIN IT: LaBiosthétique Protection Cheveux Complexe 3 Mask Vital&Spray

Hello, perfect hair!

Шшшт, споделяме си тайни!

Избелваме, боядисваме, къдрим и какво ли още не правим косата си – сега й даваме грижа, стабилност, блясък, еластичност, баланс. Даваме й Protection Cheveux Complexe 3 Mask Vital от LaBiosthétique.

Иновативната концепция на продуктите съдържа активни съставки, които носят естествено вдъхновение за естествено красива коса. И тя укрепва отвътре. За красота, луксозно преживяване и благосъстояние на косата ни се грижат естествената аминокиселина цистеин, минерални соли, кератин, серамид, ламеларни фосфолипиди, аргановото масло и пустинна роза. Това са съставките съкровища в 50-милилитровия Complete Protection Cheveux Spray и 100-милилитровата Complete Protection Cheveux Mask Vital. Това е тайната на идеалната коса.

Даваме обич на косата си, а сега е моментът и вие да кажете “Обичам те“ на своята. Включете се в инстаграм играта ни и една от вас ще спечели комплекта маска и спрей Protection Cheveux Complexe 3 Mask Vital & Spray от LaBiosthétique. Играта ни започва веднага и приключва на 27-ми септември (неделя в полунощ), а победителката обявяваме на 28-ми (понеделник) за красиво начало на седмицата.

Условието е:

*тагнете в коментар под поста приятелка, на която да прошепнете тайните за идеална коса
*по желание последвайте профилите на @labiosthetique_bulgaria и @vogue_vision_by_mitko_damov

Късмет, момичета!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.