Уилоу Смит, другото име на идеалната коремна преса

Уилоу Смит, другото име на идеалната коремна преса

Виж в Инстаграм и учи

За завиждане е това момиче. За завиждане е й коремната му преса. Уилоу, дъщерята на Уил Смит, е млада дама, която следим изкъсо отдавна. В нея има страшно много чар, видимо е интелигентна, и се справя отлично с иначе нелеката съдба да си дете на звезда, фокусирало цялото здраво и нездраво внимание на света.

И така, дали заради коронавируса и наложената хоум-стагнация, дали от обичайната, така присъща на всички ни суета, госпожица Смит видимо работи за формата си, при това здраво.


Млада гвардия: Нахални и /полу/голи - новото поколение икони на стила


19-годишната Уилоу, както сама признава, в последните месеци се занимава усърдно с йога и спорт. Мацката редовно споделя постиженията си с последователите в Instagram, но последната й снимка направо зашеметява – случайно да сте виждали по-идеална релефна преса?

В огледалото на снимката се вижда интериора на уютна тренировъчна зала. Смит предпочита този ракурс, защото акцентира на централната част на кадъра. За тренировката момичето носи удобни светли легинс и топ от марката Good American. Имаме кадър, който, и грам мотивация да нямате, ще ви вдигне на абордаж. Пред очите ни е идеален пример за воля и упорство. Така че, гледаме и действаме!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.