Следва

Обичта на известните: Кейти Холмс и 8 години по-младото гадже

Уилоу Смит, другото име на идеалната коремна преса

Виж в Инстаграм и учи

Health преди 3 години

За завиждане е това момиче. За завиждане е й коремната му преса. Уилоу, дъщерята на Уил Смит, е млада дама, която следим изкъсо отдавна. В нея има страшно много чар, видимо е интелигентна, и се справя отлично с иначе нелеката съдба да си дете на звезда, фокусирало цялото здраво и нездраво внимание на света.

И така, дали заради коронавируса и наложената хоум-стагнация, дали от обичайната, така присъща на всички ни суета, госпожица Смит видимо работи за формата си, при това здраво.


Млада гвардия: Нахални и /полу/голи - новото поколение икони на стила


19-годишната Уилоу, както сама признава, в последните месеци се занимава усърдно с йога и спорт. Мацката редовно споделя постиженията си с последователите в Instagram, но последната й снимка направо зашеметява – случайно да сте виждали по-идеална релефна преса?

В огледалото на снимката се вижда интериора на уютна тренировъчна зала. Смит предпочита този ракурс, защото акцентира на централната част на кадъра. За тренировката момичето носи удобни светли легинс и топ от марката Good American. Имаме кадър, който, и грам мотивация да нямате, ще ви вдигне на абордаж. Пред очите ни е идеален пример за воля и упорство. Така че, гледаме и действаме!

More from View Sofia

Пети развод за Памела Андерсън, година след сватбата

Celebrities преди 2 години

Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг, бодигарда Дан Хейхърст, само година след като се омъжи за него. Западни журналисти научиха за това от източник, близък до двойката, по-късно информацията беше потвърдена от представителя на актрисата.    

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.