Следва

Кафе Starbucks идва във вашия дом

Обичта на известните: Кейти Холмс и 8 години по-младото гадже

Повече от очевидно е: Кейти Холмс цъфти от любов. Причината - Емилио Витоло Джуниър.

Celebrities преди 3 години

41-годишната актриса попадна в полезрението на светските хроникьори по време на съвместна разходка с 33-годишния готвач в Ню Йорк. Бившата съпруга на Том Круз се носи на крилете на влюбеността, двойката е хармонична, сладка, направо възхитителна, а ансамбълът на майката на Сури Круз е повече от симпатичен в своята градско-спортна самодостатъчност - сако, тишърт с дълъг ръкав, долнище от Mango и бели кецки. Плюс маска.

За пикантната връзка на звездата с екзотичния красавец се заговори усилено миналия месец, когато всички разбрахме, че ефектният Емилио е бил сгоден, когато е започнал да се вижда с Кейти. Днес годежът е развален, което, по думите на близки до двойката, се е случило часове след като снимки, на които Кейти и Емилио се целуват, станаха публично достояние.

Припомняме надолу предишните пъти, в който двамата бяха хванати заедно. По всичко личи: свидетели сме на бурна, споделена и наситена любов. Дано я бъде.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.