Следва

Принцесите предпочитат кецове: Даяна, Кейт и останалите кралски особи с кец-предпочитанията им

Кафе Starbucks идва във вашия дом

Нестле пуска на пазара специално създадената серия продукти Starbucks

Food преди 3 години

Новата продуктова серия кафе за приготвяне у дома на популярната марка STARBUCKS вече ще бъде достъпна и в България, благодарение на Нестле. Тя се състои от предложения за всеки вкус, включвайки кафе зърна, мляно кафе, както и капсули, разработени за кафемашини NESPRESSO и NESCAFÉ DOLCE GUSTO.

Глобално кафе партньорство – така определят взаимоотношенията си NESTLÉ и STARBUCKS, които през август 2018 г. официално обединиха своите сили. Екипите на двете компании за пореден път доказват експертизата си в областта на кафе напитките, като за кратко време с вдъхновение и страст разработват серия от висококачествени кафе продукти. В тях се съчетават технологията и опита за селектиране, изпичане и комбиниране на кафе сортове, които притежават двете компании. Резултатът е изключителна продуктова серия, включваща знакови STARBUCKS блендове, тероарни кафета (single-origin), както и селекция от млечни кафе специалитети, популярни в кафетериите на STARBUCKS, като Капучино и Карамел Макиато. Всички те са произведени от 100% висококачествени кафе зърна Арабика, добивани според етичните и устойчиви практики на земеделските производители в едни от най-добрите региони за отглеждане на кафе в света.

С NESCAFÉ, NESPRESSO и STARBUCKS Нестле притежава отлично портфолио кафе, с което да зарадва своите потребители. В рамките на партньорството си със STARBUCKS компанията придобива трайни права да предлага на пазара в глобален мащаб серията кафе STARBUCKS за приготвяне у дома.

Като част от това партньорство Нестле България АД пуска на пазара продуктите от новата серия кафе STARBUCKS за приготвяне у дома, започвайки с 8 вида капсули за кафемашини NESCAFÉ DOLCE GUSTO, три от които са за късо кафе, два за дълго кафе (Американо) и три за кафе специалитети – Капучино, Лате Макиато и Карамел Макиато. На българския пазар ще се предлагат и три бленда кафе зърна, както и три бленда мляно кафе. Във всички сегменти се откриват продукти от характерните за STARBUCKS три степени на изпичане – светло, средно и тъмно изпичане. Любопитен факт е, че един от продуктите е кръстен на първия магазин на STARBUCKS в Pike Place Market в Сиатъл, а именно – кафе зърна STARBUCKS PIKE PLACE® ROAST (средно изпичане).



Потребителите ще могат да се насладят на любимото си STARBUCKS кафе у дома от септември за капсули за кафемашини NESCAFÉ DOLCE GUSTO и от ноември за кафе зърна и мляно кафе, когато продуктите от новата серия ще започнат да се дистрибутират в магазинната мрежа и онлайн.

More Food