Следва

10 неща, които ще ви провокират да си направите натална карта

Принцесите предпочитат кецове: Даяна, Кейт и останалите кралски особи с кец-предпочитанията им

Sneakers allowed! 

Celebrities преди 3 години

Началото на "обичам-кецове-и-си-ги-нося-независимо-че-кралицата-не-одобрява" поставя голямата Дама на британското кралско семейство Даяна.

Кралица Елизабет вероятно е скърцала със зъби при всяка поява на принцесата с така характерното за нея спортно облекло, разбира се, в подходящите случаи. Помним Ди с обемните й суичъри, байк шорти и плътни памучни чорапи в многобройни случаи, част от които припомняме тук.

Традицията, с или без височайшето одобрение, се спазва и до днес, и новите представителки на фамилията повече от често слагат на крачетата си маратонки и кецове, всяка от своите предпочитани марки и в своите любими комбинации.

За off-duty кралския стил не е писано много, но е факт, че повечето кралски аутфити с кецове са доста симпатични и определно задават трендове. 

Най "на ти" с кецовете е Кейт Мидълтън. Очевиден е стремежът на Кейт към удобство, съответно честата замяна на острите деколте обувки с ток с ниски и комфортни кецове е линия на стилово поведение от началото на "мандата" й. Кейт, знайно за всички, е с подчертан афинитет към спортната и физическа активност и никога не се свени да участва в спортни събития, от спринт до футбол. Всеки път, когато й се случи, тя е от удобни в по-удобни и от модерни в по-модерни кецове.

Абсолютен фен на чисто белите Superga 2750 Cotu Classic (любовта й към тази класика вероятно е вдъхновена от пристрастието на свекърва й към същата обувка), Кейт е вярна докрай и на New Balance. Те са фаворитният избор за футболна тренировка с деца в Белфаст (2019), за откриването на Регатата King’s Cup, за тренировъчния ден за Лондонския маратон през 2017-та и още много пъти.

Меган Маркъл е в лека опозиция на Кейт. Без да се появява толкова често в кецове, тя предпочита семпли равни обувки за по-неангажиращите събития, но пък присъствието й (с кецове) е много стилно в моментите, в които сме я виждали по-спортна. Достатъчно е да си спомним посещението в Австралия с Хари - чифт черно-бели кецове от еко-компанията Veja’s цял ден й правят компания на лодка на пристанището в Сидни. Бременна със сина си Арчи през 2019-та, Меган избира за baby-shower партито Ню Йорк черни Adidas Ultra Boost.

Самият принц Хари е фен на Adidas, и особено на Adidas Originals Gazelle Sneakers, които си носи редовно и с удоволствие, включително и на знаменателния първи път, в който е видян с Меган на Invictus Games 2017, а и миналата година, по време на пътуването им в Кейптаун. Брат му Уилям предпочита Найк, в частност модела Internationalist.

Скролваме надолу за още моменти, в които и Принцесите са хора и носят кецове. 


Кейт Мидълтън в Парка Батерси (Лондон), носейки Superga’s 2750 Cotu Classic, 22 септември 2020-та.


Принцеса Даяна, напускайки London health club, 20 ноември 1995-та.


Принц Хари и Мегън Маркъл на Пристанище Сидни в ден 2 от Invictus Games Sydney (2018). Той с кецове Adidas Originals's Gazelle, тя с Veja’s V-10.


Кейт Мидълтън на тренировъчния ден за Лондонския Маратон през 2017-та


Кейт Мидълтън, Принц Уилям и Принц Хари на тренировъчния ден за Лондонския Маратон през 2017-та.


Кейт Мидълтън на SportsAid Stars 2020 с кецове Marks & Spencer.


Принц Уилям на футболна тренировка с деца по време на визитата си на Националния стадион в Белфаст, носейки кецове Nike Internationalist, 2019. 


Кейт Мидълтън играе хокей с женския отбор на Великобритания, 2012, Лондон. 



Принц Уилям, Кейт Мидълтън и принц Хари стартират Лондонския маратон The Virgin Money през 2017-та.


Кейт Мидълтън на футболна тренировка с деца в Белфаст, кецовете са New Balance, годината - 2019-та.


Принц Уилям и Кейт Мидълтън на Националния стадион в Белфаст – той в Nike’s Internationalist (отново), а тя в New Balance (отново), 2019-та. 


Кейт Мидълтън на Цветното шоу в Челси (организирано от Кралското градинарско общество), носейки Superga’s 2750 Cotu Classic, 2019-та.


Принц Хари с Adidas Originals's Gazelle и Меган Маркъл в равни обувки на визита на Waves for Change в Кейптаун през 2019-та.


Кейт Мидълтън на посещение на Националната академия по крикет. Кецовете са Hampton Canvas’s White Hampton Canvas Plum Plimsolls, годината е 2019-та, мястото е Лахор, Пакистан.


Кейт Мидълтън в кецове New Balance - King’s Cup, организиран от Херцогът и Херцогинята на Кеймбридж през 2019-та в Каус, Англия.


Кейт Мидълтън (пак!) в New Balance и принц Уилям, посещавайки спортната асоциация в Салтхил на първата им официална визита в Ирландия. 


Принцеса Даяна, напускайки London health club през 1996-та.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.