Следва

Как спортуваме у дома тази есен и кои са най-верните ни помощници

Честита първа рожба, Зейн и Джиджи

Красивата двойка си има момиченце.

Celebrities преди 3 години

Малик потвърди новината в сряда вечерта в Twitter. Анонсът е трогателен - миниатюрна ръчичка, докосната с цялата нежност на света от силната ръка на татко. "Нашето момиченце е тук, здраво и красиво“, пише той. "Да се ​​опитам да изразя с думи как се чувствам в момента би било невъзможна задача."

Хадид за първи път потвърди бременността си през април в шоуто The Tonight с участието на Джими Фалън.

"Поздравления за очакваното бебе!", каза домакинът на Хадид. "Благодаря ви много", отговори тя. "Очевидно ни се искаше ние да го обявим, но сме много развълнувани, щастливи и благодарни за всички прекрасни пожелания."

През юли Джиджи участва в стилна фотосесия от фотографското дуо Луиджи & Янго. "Отгледай ангел“, надписа тя една от снимките.

Докато очакваме да разберем как се казва малката принцеса, пожелаваме на красивата двойка щастие в отглеждането и още бебета!

 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.