Следва

Ема Стоун бременна и омъжена. За Дейв Маккари, по всичко личи

Ваканцията на известните: Ана Иванович, съпругът и децата в Палма де Майорка

Хармонията в двойката...

Celebrities преди 3 години

Хармонията в двойката изглежда така! Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер, които се ожениха преди 4 години, са много, много приятни да ги гледаш заедно.

Тя е извънземно хубава сръбкиня, страхотна тенисистка от съвсем близкото минало, с титла от Големия шлем и 15 милиона долара от наградни фондове, висока 1.84, на 32. Той е с гигантско футболно минало, звезда на Байерн и националния отбор на Германия, висок 1.83, на 36 години.


Обичта на известните: Ана & Бастиан в Берлин


Двойката, в компанията на двамата си малки сина - Лука и Леон, се радва на последните топли дни за годината. Изборът на място е Палма де Майорка. Кореспондиращи в жестовете си, кореспондиращи и в стилово отношение, Ана и Бастиан са в чудесна форма, предпочели черни бански, и супер симпатично заиграни с челядта.

Папарашко, но красиво!

More from View Sofia

Най-бомбастичните кралски интервюта - секс, тормоз и себеизтъкване, кратка загрявка преди интервюто на Меган и Хари с Опра

Celebrities преди 3 години

Докато Хари и Меган се гласят да си "кажат всичко" по време на интервюто с Опра Уинфри на 7 март, ние се обръщаме към другите взривоопасни интервюта, дадени от членове на кралското семейство, като почнем от покойната Даяна, принцесата на Уелс и стигнем до принц Андрю  

В чорапогащи и босички: Кание и Бианка, и имаме тренд

Celebrities преди 10 месеца

Внимавайте, момичета и момчета: Уест, който определено умее да налага тенденции, предлага мода, срещу която почти не можем да възразим. Кание Уест (понастоящем Ye) и неговата партньорка Бианка Ченсори преминаха от носенето на облекла, които нямат кой знае какъв логистичен смисъл, до простичкото изоставяне на повечето дрехи, включително обувките Споменахме ли, че това се случва навън, не по-малко в Лос Анджелис? Да!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.