Следва

Ема Стоун бременна и омъжена. За Дейв Маккари, по всичко личи

Ваканцията на известните: Ана Иванович, съпругът и децата в Палма де Майорка

Хармонията в двойката...

Celebrities преди 3 години

Хармонията в двойката изглежда така! Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер, които се ожениха преди 4 години, са много, много приятни да ги гледаш заедно.

Тя е извънземно хубава сръбкиня, страхотна тенисистка от съвсем близкото минало, с титла от Големия шлем и 15 милиона долара от наградни фондове, висока 1.84, на 32. Той е с гигантско футболно минало, звезда на Байерн и националния отбор на Германия, висок 1.83, на 36 години.


Обичта на известните: Ана & Бастиан в Берлин


Двойката, в компанията на двамата си малки сина - Лука и Леон, се радва на последните топли дни за годината. Изборът на място е Палма де Майорка. Кореспондиращи в жестовете си, кореспондиращи и в стилово отношение, Ана и Бастиан са в чудесна форма, предпочели черни бански, и супер симпатично заиграни с челядта.

Папарашко, но красиво!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 22 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.