Следва

Големите любовни истории: Мария Калас и Аристотел Онасис

Ема Стоун бременна и омъжена. За Дейв Маккари, по всичко личи

Congrats!

Celebrities преди 3 години

Page Six потъвърди, че актрисата от Easy A и продуцентът от Saturday Night Live са си казали тайно "да". Носителката на Оскар и комедиантът бяха снимани в Лос Анджелис по-рано този месец с еднакви златни халки на безиммените пръсти. На снимките звездата от La La Land е в гащеризон и с маска, а любимият й - с тениска и черни панталони. На толкова обикновено облекло няма как да се пропуснат халките, но още по-важната и, може би, най-вълнуващата новина е, че красивата актриса е в напреднала пременност! Снимките на Ема (с коремчето) и Дейв разглеждаме ТУК.

Маккари обяви годежа през декември 2019-та чрез инстаграм пост, на който на преден план е годежното бижу, а описанието е просто розово сърчице:

Двойката бе заподозряна в близост през юни 2017-та след няколко общи снимки. Стана ясно, че официално са заедно няколко месеца по-късно, а през декември следващата година анонимен източник разказа пред Us Weekly, че Ема и Дейв са “неразделни“, визирайки парти в Лос Анджелис. 

“Стояха до сцената, бяха с кънки и мърч на Haim (дамската музикална банда). Танцуваха и пееха заедно. В един момент започнаха да танцуват много бавно на бързо парче. С едната си ръка той държеше нейната, с другата я прегръщаше през кръста, а тя него през рамената“.

Засичани са заедно и на афтърпарти след наградите Златен глобус 2019, където споделят една маса с близката приятелка на Ема - Тейлър Суифт и гаджето й Джо Алуин. “Ема и Дейв показваха физическа близост и нежност, което май предразположи Тейлър и тя да се държи така с Джо.“ Прилича на забавна и неангажиращо приятна двойна среща, нали? 

В интервю за Elle през август 2018-та Ема споделя, че отношението й към брака и децата се е променило драстично с порастването. “20-те ми години бяха много интересно време, случиха се много неща през последните 10 години - и позитивни, и негативни. Странно е как като станеш на 30, животът ти изкристализира. Изживявах мечтите, които имах от младостта си, правех всичко, което обичам, създавах приятелства... Минавайки през всичко това се питам “кое е нещото, което искам активно сега, като възрастен човек?“

И продължава: “Гледната ми точка относно децата също се промени. Никога не съм гледала дете или нещо подобно. Като тийнейджър казвах “никога няма да се омъжа и да имам деца“, а сега, когато съм по-голяма, постоянно повтарям “Искам да се омъжа и да имам деца! Много искам!“.

Е, Ема, dreams come true! Пожелаваме щастие на сладкото семейство!

More Celebrities