Следва

Офис обяд експрес. Оазисът - Nordsee

Хоби Хороскоп или какво да правиш в свободното си време според Зодията

Хобито може да бъде добър начин за борба със стреса. Освен това помага да разшириш кръгозора си и кръга от...

All About Life преди 14 години

Хобито може да бъде добър начин за борба със стреса. Освен това помага да разшириш кръгозора си и кръга от приятели.

Това, което за един човек е хоби, за друг може да бъде професия, но понякога хобито и професията съвпадат. Както твърдят астролозите, любимото занимание е тясно свързано със знака от Зодиака и можеш да разбереш защо ти харесва да прекарваш свободното си време по определен начин.

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Самият живот за него е хоби. Но само, когато е активен, наситен с ярки събития – танци, срещи, спорт... Според Овена „животът е движение” и затова вечно тича на спорни занимания, среща, концерт... По природа е воин, затова често избира за себе си занимания, в които е нужно да се съревновава и бори с някой – както в буквалния смисъл, така и в преносния. През свободното си време воюва с удоволствие с някое виртуално чудовище в Интернет.

ТЕЛЕЦ (21.04 – 20.05)


Хобито му по правило е свързано с ръкоделие – бродиране, шиене. С не по-малко въодушевление би отглеждал и цветя. Освен това обича и да трупа – пари, дрехи, ухажори. Липсата на време е неприемливо за него и ако заради хобито си започне за някъде да закъснява или се наложи да наруши обичайния си начин на живот, ще пожертва всяко занимание. Относителното спокойствие е задължително условие за неговото съществуване.

БЛИЗНАЦИ (21.05 – 21.06)


Да научи 2-3 чужди езика, да се запише на танци – хоби са му много разнообразни дейности. В свободното си време обича да решава кръстословици, да реди пъзели, да чете и ходи на кино. Обожава екстремните пътешествия, лесно завързва приятелства и любовни романи. По правило заниманията му са свързани с поток от информация. Понякога дори заспива пред радиото или телевизията.

РАК (22.06 – 22.07)

Тъй като обожава да устройва жилището си и хобито му е съответстващо – цветарство, бродиране, кулинария. Понякога може и с чук да почука. Ако има къща, през цялото време ще създава красота в дома си. Генералното почистване също е от любимите му занимания. Когато е извън вкъщи обича да прекарва времето си в басейн, езеро или в делфинариума.

ЛЪВ (23.07 – 23.08)

Тъй като е творческа натура, съответно така и прекарва свободното си време. Увлича се по фотография, рисуване, пеене, дори по бижутерския занаят. Любител е на котките, все пак са сродни души. Обикновено избира занимания, в които да е по-добър от другите, за да го похвалят и оценят по достойнство. Обича да прави впечатление на благодарна публика.

ДЕВА (24.08 – 22.09)

Околните се възхищават на уменията и`. Има разностранни таланти – музика, четене, шиене. Обича усърдните занимания. Много Деви имат прекрасни библиотеки, които редовно попълват и с гордост показват. Освен това са много гостоприемни – винаги ще направят угощение със специална рецепта.

ВЕЗНИ (23.09 – 23.10)

Обикновено хобито им е свързано с творчество – рисуване, танци, литература. Често колекционират нещо оригинално – ютии, кактуси, бръмбари...Изобщо като ценители и любители на изкуството, се стараят да се извисят със своето увлечение над обичайното, над всекидневието. Някои Везни се занимават сериозно с история на операта, други събират френски филми, а трети колекционират дрехи, затова цялото си свободно време прекарват по магазините и разпродажбите.

СКОРПИОН (24.10 – 22.11)

Не иска да прилича на останалите, затова си избира и необичайно хоби – пещерняк, готическа литература, резбарство. Сред представителите на този знак има много авантюристи, стремящи се да стигнат по-нависоко, по-надалеч, по-надълбоко. Така демонстрира на себе си и на околните на какво е способен. А след 2-3 дни може да се окаже сам на брега на някой водоем с книга в ръка, толкова е непредсказуем.

СТРЕЛЕЦ (23.11 – 21.12)


Животни и пътешествия – ето две сфери от живота, по които се увлича истинския Стрелец. И действително, много представители на този знак може да откриеш както на конно-спортната база, така и на площадката за кучета. Някои Стрелци успешно комбинират две хобита. Обичат да правят изненади. През свободното си време обожават да учат всички как да живеят, но може да се влюбят и в самите себе си. И това за тях е голям плюс, нали в наше време романтиката е толкова малко...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)


Козирозите работят така както почиват и почиват така както работят – задълбочено и пълноценно. Имат най-разнообразни таланти – от фотография и рисуване до приготвяне на сладкиши. Често хобито на Козирога се превръща в работа, която му носи не само морално, но и материално удовлетворение. А рано или късно, задължително започва нещо да колекционира – оръжие, часовници, риболовни принадлежности.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Може да се увлече по най-необичайни занимания –участие в музикхол на местен самодеен състав, фотографиране на насекоми или създаване на компютърни програми. За него е важно в този процес да не е сам и въвлича в заниманието си колкото се може повече хора. В това вижда смисъла на живота – да бъде с приятели, с тях и заради тях. Сред представителите на този знак попадат и вълци единаци. Те се занимават с изобретяване на вечния двигател, с доказване на недоказуеми теореми и практиката показва, че точно това им се отдава.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Бродиране, фотография, живопис, кино, музика – това са все таланти на Рибите. Не без основание представителите на този знак често се срещат в творческите среди. Разбира се както и другите водни знаци Рибите са склонни към мистицизъм – често посещават спиритични сеанси. Друго любимо занимание на Рибите е да витаят в облаците. На тях им харесва да живеят с илюзии. Но ако съумеят да въплътят мечтите си в живота, от тях се получават най-талантливите писатели, музиканти, художници. Необходимо е само да положат усилие!
Късмет и хармония!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 21 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.