Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.09 - 04.10

Най-кратките бракове в историята на Холивуд

Понякога просто не се получава.

Celebrities преди 3 години

Бритни Спиърс, Памела Андерсън, Дженифър Лопес и Дрю Баримор са сред ярките холивудски присъствия в "Клуба на най-кратките бракове на Хълма“.

Въпреки че светкавично кратките им съюзи (някои са женени по-малко от седмица) изглеждат шокиращи по онова време, всъщност не е голяма изненада. Особено след като брачните експерти отчитат настоящ процент на разводите между 40 и 50 процента от всички сключени бракове. Освен това, за цитираните по-долу кратки бракове си има причини, на които всяка от звездите гледа от своята гледна точка. Докато някои виждат скоротечния съюз като етап от растежа и еволюцията, други си признават, че ръзвитието на нещата направо ги е опустошило. 

"Направих най-голямата грешка в живота си. Чувствах се като глупачка”, каза Рене Зелуегер през 2006 г., година след развода си с Кени Чесни. "Търсех нещо друго. Просто трябваше да оставя актьорството настрана. Трябваше да седя неподвижно и да не се притеснявам за роклите, косата, пътуванията и интервютата. По това време преживявах огромни промени в живота. Исках да спра и да бъда обикновено момиче за известно време. Бракът ми дойде в този момент, беше отчайващо важен за мен. Не искам някой да мисли, че не съм го приела сериозно."

Нека погледнем назад към някои от най-кратките бракове на знаменитостите в Холивуд.

Бритни Спиърс и Джейсън Александър

Женени: от 3 до 5 януари 2004 г.
Времетраене на брака: 55 часа

Припомняме, че през 2004-та поп звездата подписа с приятеля си от детството Александър след тежък купон в Лас Вегас. Въпреки факта, че бракът веднага попадна в заглавията по целия свят, той продължи само 55 часа, преди да бъде служебно анулиран.

Денис Родман и Кармен Електра

Женени: от 14 до 23 ноември 1998 г.

Времетраене: 9 дни

Вегас отново нанася удар! През 1998 г. пищният баскетболист се жени за звездата на Baywatch в 7 часа сутринта в Sin City. Впоследствие пресаташето на Родман не спира да повтаря многобройните си въпроси, свързани с казуса, като изтъква и това, че в онзи момент Родман може да е бил "в нетрезво състояние“. Ясно е, че вестта бързо изчезва: двойката подава молба за развод след седмица и два дни.  

Шер и Грег Олман

Женени: от 30 юни 1975 г. до 9 юли 1975 г.

Времетраене: 9 дни

Друг случай на деветдневен провал. През юни 1975 г. Шер и рокаджията Олман са във Вегас, където "има игра" едва дни след развода на Шер със Сони Боно. Девет дни след новото  бракосъчетание, Шер пак подава молба за развод, като причината са проблемите с алкохола и наркотиците на Олман: "too much for me" казва  по повода госпожата.

Али Ландри и Марио Лопес

Женени: от 24 април 2004 г. до 12 май 2004 г.

Времетраене: 18 дни

През 2004 г. бившият актьор от тв-сериала "Спасен от звънеца“ се жени за приятелката си от 6 години Али Ландри, но бракът е анулиран след 18 дни. Ландри открива, че Лопес й е изневерил. 

Итъл Мерман и Ърнест Боргнайн

Женени: от 27 юни 1964 г. до 29 юли 1964 г.

Времетраене: 32 дни

Пълните с драми бракове на знаменитости са живи и здрави и по време на Златната ера на Холивуд: През 1964 г. легендата на сцената и екрана Мерман и актьорът Боргнайн си казват по едно Да, но скоропостижно подават молба за развод 32 дни по-късно. Двойката има солиден опит в разводите: Мерман е женена и развеждана четири пъти, а Боргнайн - пет. 

Дрю Баримор и Джереми Томас

Женени: от 20 март 1994 г. до 28 април 1994 г.

Времетраене: 39 дни

През 1994 г. 19-годишната актриса със свободен дух се омъжва за Томас - 32-годишен собственик на бар в Лос Анджелис и уелсец, след като го познава от шест седмици. Дрю подава молба за развод 39 дни по-късно.

Памела Андерсън и Рик Саломон

Женени: от 6 октомври 2007 г. до 5 декември 2007 г.

Времетраене: 60 дни

Звездата от "Спасители на плажа“ се омъжи за Саломон (известен със секса си с Парис Хилтън, надлежно заснет и циркулиращ из пространството) в Лас Вегас през октомври 2007 г.
Сватбата се случва в кратката вечерна пауза от шоу, в което Пам участва в онзи момент.  По-малко от 10 седмици след това обаче става ясно, че двойката има класическите "непримирими различия“. С или без тях, двамата се женят повторно през 2014-та, но този път издържат доста - цяла година. 

Ким Кардашян и Крис Хъмфрис

Женени: от 20 август 2011 г. до 31 октомври 2011 г.

Времетраене: 72 дни

Не е най-краткият звезден брак в историята, но със сигурност е най-скандалният. Риалити звездата се жени за баскетболиста през 2011 г. Сватбата струва около 10 милиона долара (въпреки многото безплатни продукти) и е част от двудневно E! шоу, наречено Kim’s Fairytale Wedding.

След 72 дни забавата приключва, след изявление на Ким: "След внимателно обмисляне реших да прекратя брака си. Надявам се, че всички разбират, че това не бе лесно решение. Надявах се този брак да е завинаги, но понякога нещата не се получават по план. Оставаме приятели и си пожелаваме най-доброто.“ Мнозина спекулират, че цялото е било рекламен трик. Независимо дали е така или не, Кардашян наистина стана по-известна, докато Хъмфрис потъна в неизвестност.

Ники Хилтън и Тод Андрю Майстер

Женени: от 15 август 2004 г. до 9 ноември 2004 г.

Времетраене: 85 дни

Да, забравихме, че Ники Хилтън също е била омъжена: малката сестра на Парис се омъжва за бизнесмена през 2004-та. Импулсивната сватба се състои, естествено, във Вегас, но е анулирана през ноември същата година.

Лиса Мари Пресли и Никълъс Кейдж

Женени: от 10 август 2002 г. до 25 ноември 2002 г.

Времетраене: 107 дни

Двамата се вричат на пищна церемония в Хавай през август 2002 г., но Кейдж в крайна сметка подава молба за развод с лаконичното: "изобщо не трябваше да се женим“.

Памела Андерсън и Кид Рок

Женени: от 3 август 2006 г. до 3 декември 2006 г.

Времетраене: 122 дни

Тези парти животни изглеждат доста подходящи един за друг, така че когато решават да се венчаят през юли 2006 г., всичко изглежда логично. Сватбата е точно каквато им приляга - яхта, много гости, пищна бяла рокля и пр., но бракът не тръгва добре и през ноември 2006-та Рок и Андерсън искат развод.

Рене Зелуегър и Кени Чесни

Женени: от 5 май 2005 г. до 10 септември 2005 г.

Времетраене: 128 дни

Не че противоположностите не могат да се привлекат, но когато актрисата и кънтри певецът изведнъж са ожениха след 4-месечна връзка, реакцията на повечето хора беше "МОЛЯ?". Сватбата се състоя на 5 май 2005 г. на остров Сейнт Джон в Карибските Вирджински острови, но носителката на Оскар го анулира четири месеца по-късно, като посочва и причината: "измяна". По-късно Зелуегър нарича прибързания брак "най-голямата грешка в живота ми“. Упс!

Дрю Баримор и Том Грийн

Женени: от 7 юли 2001 г. до 17 декември 2001 г.

Времетраене: 163 дни

Те определено са странна двойка, така че, когато Баримор и Грийн се женят през юли 2001 г., никой не очаква мероприятието да издържи теста на времето. Съответно още преди Коледа документите за развод са придвижени.

Елизабет Тейлър и Конрад Хилтън

Женени: от 6 май 1950 г. до 27 ноември 1950 г.

Времетраене: 205 дни

Елизабет Тейлър е царица на браковете и разводите (все пак има цели 8), но първият й брак е с хотелския магнат Конрад "Ники“ Хилтън, докато Тейлър е на 18 години. Двойката вдига пищна сватба, но бракът продължава само 205 дни - три месеца от които са прекарани в кръстосване на Европа. В процеса на развода Тейлър твърди, че Хилтън я е обиждал, но по-късно казва пред сп. LIFE, че идеята й за сватбено блаженство е била "твърде наивна“.

Дженифър Лопес и Крис Джъд

Женени: от 29 септември 2001 г. до 5 май 2002 г.

Времетраене: 218 дни

По време на разцвета на J Lo в началото на 2000-те, суперзвездата наема професионалния танцьор Джъд за участие във видеото й за Love Don’t Cost a Thing. Светбата е през септември 2001-ва, раздялата - през през 2002-ра. 

Кристина Анстед и Ант Анстед

Женени: от 22 декември 2018 г. до 18 септември 2020 г.

Времетраене: 636 дни

Семейство Анстед може и да нямат най-краткия брак в този списък, но определено изненадаха, обявявайки развода си през септември 2020 г. след почти две години брак. "Ант и аз взехме трудното решение да се разделим. Благодарни сме един на друг и както винаги, нашите деца ще останат наш приоритет. Оценяваме вашата подкрепа и молим за поверителност за нас и нашето семейство, докато се ориентираме в бъдещето“, написа Кристина в Instagram. Разводът дойде две години след като Кристина се раздели с бившия си съпруг Тарек Ел Муса, след девет години брак.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 22 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.