Следва

Лили Колинс се сгоди! Пръстенът е one-of-a-kind

Руни Мара и Хоакин Финикс станаха родители

Много се радваме за тях!

Celebrities преди 2 години

Холивудският бейби-бум продължава. Този път най-щастливи сред щастливите са абсолютно прекрасните Руни Мара и Хоакин Финикс, които вече си имат рожба.

Както съобщи Daily Start, мъникът се казва Ривър, в чест на брата на Финикс, починал през 1993 година от свръхдоза.

Припомняме, че първите слухове за бременността на фината Руни тръгнаха през май тази година. Просто прекрасната актриса неволно се натъкна неколкократно на папараци, като в повечето случаи грижливо подкрепяше коремчето си. В това да скрият радостната новина дълго време съюзник им беше карантината.


Обичта на известните: бременната Руни Мара и Хоакин на разходка


45-годишният Хоакин Финикс и 35-годишната Руни Мара се запознават на снимките на филма "Тя", но не се харесват особено. По-късно в интервю актьорът признава, че Мара, както го е усетил, се е отнесла към него с леко снизхождение и дори презрение. Всъщност обаче, той й става супер симпатичен, но е прекалено срамежлива, за да намекне за чувствата си, още повече след като целият свят знае колко комплициран е характерът на Хоакин. Двамата започват да общуват нормално едва година по-късно, като в началото на помощ идва електронната поща. Финикс споделя, че Руни Мара е единственото момиче, за което някога е търсил нещо в интернет.


Големите любовни истории: Хоакин Финикс и Руни Мара, най-интригуващият романс в Холивуд


Официално отношенията им бяха потвърдени през 2017-та, след съвместната им поява на церемонията по закриването на Фестивала в Кан, на която актьорът получи Златна палма за филма "Теб никога те нямаше тук". Миналата година стана ясно още, че двамата са сгодени, а неколцина колеги дори съзряха на безименния пръст на бъдещата булка истинска халка.

От нас - ЩАСТИЕ!

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 15 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 14 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели