Следва

Големите любовни истории: Джони Кеш и Джун Картър

Лили Колинс се сгоди! Пръстенът е one-of-a-kind

"Най-чистата радост, която някога съм изпитвала“

Celebrities преди 3 години

Актрисата Лили Колинс и сценаристът и режисьор Чарли Макдауъл са сгодени! Те са заедно повече от година (официално според инстаграм от август 2019-та), а сега Колинс сподели радостната новина с няколко кадъра, улавящи магичния момент на предложението. Мястото е планинско Ню Мексико, а описанието гласи: “Чаках те цял живот и нямам търпение да прекарам останалата част от него точно с теб. Най-чистата радост, която някога съм изпитвала“. Годеникът връща жеста: “Във време на несигурност и тъмнина ти освети живота ми. Винаги ще ценя приключението с теб“.

На снимките, споделени от влюбените, Лили Колинс (отново в изцяло естествен и натурален външен вид) гордо показва годежния пръстен, който, признаваме, е необичаен, но много шик. Вместо с класически единичен диамант, неоспоримо най-популярният стил при годежните бижута, пръстенът на красивата актриса, по дизайн на Irene Neuwirth, е увенчан с “единствен по рода си rose-cut камък”, както съобщават от People. В коментарите Колинс благодари на Neuwirth за уникалното творение така: “Благодаря от дъното на сърцето си за най-зашеметяващия, перфектен пръстен. Спиращ дъха!“.

Рийз Уидърспун, Сиара, Кортни Кокс, Дженифър Гарнър, Били Лорд и други познати имена не пропуснаха да изсипят в коментарите поздравления и трогващи пожелания.

И двамата артисти са изключително активни в професионален план в момента: гледаме нея във филма “Нечовешко зло” и в новия сериал “Емили в Париж”, а междувременно той режисира сериалите “Скъпи бели хора”, “Легион” и “Силициевата долина”. За любов обаче  винаги има и време, и място! Тя е, която движи света! Честито! 
 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.