Следва

Няколко неща, които научих за личните финанси по време на карантината

Големите любовни истории: Джони Кеш и Джун Картър

11 юли 2003. На обяд. Обичам Джун Картър. Да, обичам я. Обичам Джун Картър и тя ме обича. Но сега тя е ангел, а аз не съм. Тя е ангел, а аз не съм

Celebrities преди 3 години

Джони Кеш умира точно два месеца след като написва поредната бележка на съпругата си (която си отива на 15 май 2003 г.), както често се случва с двойките, които са се обичали, подкрепяли, поддържали цял един живот и които няма сила, която да държи далеч.
Любовната история на Джони и Джун - дъ лов стори - е една от най- емоционалните/разтърсващи/трагични/луди истории в света на музиката, едно пътуване, продължило 35 години.

То е вдъхновило създаването на песни, документални и игрални филми (най-известният от тях Walk the Line-Quando l'amore brucia l'anima от 2005 година с Хоакин Финикс и Рийз Уидърспун, която печели Оскар за най-добра женска роля), както и книги. Защото това е една история за привличане, гибел, забвение и прераждане, която не губи своя безкраен чар. Напротив, умножава го с дистанцията на времето. 

Според Women Working, които проследяват корените на тяхната връзка, Елвис Пресли изиграва ролята на Купидон за двойката кънтри певци през 1961 година. В онзи момент и двамата са женени (съответно и доста известни), но при срещата си, буквално като ударени от гръм, двамата са покосени. "Не помня за какво си говорихме по време на първата ни среща, помня само очите му“, пише през 2000 година Джун, „онези черни очи, които блестяха като ахати”.

Решават да бъдат просто приятели и да работят заедно - така се ражда Ring of Fire, написана от Картър за Джони, която се вдъхновява точно от „болезнената“ любов, която започва да изпитва към него. "Сякаш съм в огнен кръг, от който няма да изляза никога. Потъвам все по-надолу. Това ще ме убие, защото никога няма да имам куража да му го кажа, нито искам да му го кажа, нито искам някой да разбере за тези чувства“, обяснява впоследствие Джун. Бракът на Джони със съпругата му Вивиан става на пух и прах заради зависимостта му от наркотици и алкохол, по това време Джун също остава сама.


Джони Кеш и Вивиан Либерто

Джун без съмнение е в ужас от "тежката му зависимост към наркотиците“, въпреки това двамата не успяват да стоят далеч един от друг и в крайна сметка Джун се съгласява да стане негова съпруга през 1968 година, след като той й предлага на сцена в Лондон пред 7 000 фена.


Джони и Джун дни след сватбата си, Лондон, 1968г.

Следва бурен и "непокорен“ брак, пропит с ужасно много любов (увенчана от раждането на сина им Джон), безкрайни изневери (негови със сестра й например, която е просто една от многото), зависимости (и на двамата), безкрайни рийхаб периоди, тревожност, депресия и прочие. но за сметка на това винаги един до друг.


Джун и Джони в Амстердам, 1972г.

"Винаги вървях плътно до него и той винаги подкрепяше всичко, което правех“, казва Картър, припомняйки си, че въпреки всички възходи и падения, двамата винаги си прощават и се подкрепят взаимно. Двойка, чиято връзка е изпълнена с недостатъци и драматични моменти, но която те успяваха да запълват постоянно с безусловна любов. "Четем си взаимно мислите, мислим по един и същ начин. Всеки знае какво иска другия, без да се питаме. Ти ме подтикваш да давам винаги най-доброто от себе си. Ти си обектът на моите желания, ти си първата и единствена причина на земята за моето съществуване. Обичам те много“, пише Джон в писмо от 23 юли 1995, по повод 65-ия рожден ден на съпругата си. И е било така до самия край.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 22 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.