Уличният стил на звездите: Емили Ратайковски и да живеят 80-те

Уличният стил на звездите: Емили Ратайковски и да живеят 80-те

That's slouchy! 

Емили Ратайковски може да е идеална и в най-подвеждащите силуети. В миналото моделът направи супер шик есенни визии в екстремни оувърсайзд палта, но можем да кажем, и че е майстор на банските със супертънки презрамки. За нея няма форма, която да е твърде екстремна, в това чисто и Uggs! Последният й избор - небрежен широк костюм - също потвърждава това.


Уличният стил на звездите: покажи ни бедро, Ирина


Тоалетът от две части е непринуден и готин: и блейзерът и панталоните са преднамерено провиснали. Големите подплънки на рамената са абсолютна референция към 80-те, когато същите са доминиращ фактор във всяка класическа за десетилетието визия. Завършена със спортни кецове, в случая New Balance, визията на Ратайковски е толкова напомняща класически филм като “Работещо момиче”, в който през 1988 героинята на Мелани Грифит избира точно същия стил подход за гардероба си от 9 до5. И сега един skinny-fit костюм с токчета изглежда като нещо нередно... Затова избираме удобно широко облекло и винаги любимите кецове. Само се подсигуряваме, че обувките са големи и широки, за да не се скрият под панталона.

 

Емили Ратайковски навива ръкави и сякаш следва последния tik-tok тренд “тясна блуза, големи панталони“, наслагвайки простичък кафяв топ под блейзъра, с което вкарва тотален съспенс и изненада в аутфита.

Всичко е в детайлите, приятели! Споделете в анкетата долу вашето мнение за уличния стил на Емили Ратайковски. 

Анкета

Не ви ли се струва толкова идеален тоалетът на Емили Ратайковски, че да си спретнем такъв още утре?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.