Следва

Йоджи Ямамото в колаборация с Lamborghini

Уличният стил на звездите: Емили Ратайковски и да живеят 80-те

That's slouchy! 

Street Style преди 3 години

Емили Ратайковски може да е идеална и в най-подвеждащите силуети. В миналото моделът направи супер шик есенни визии в екстремни оувърсайзд палта, но можем да кажем, и че е майстор на банските със супертънки презрамки. За нея няма форма, която да е твърде екстремна, в това чисто и Uggs! Последният й избор - небрежен широк костюм - също потвърждава това.


Уличният стил на звездите: покажи ни бедро, Ирина


Тоалетът от две части е непринуден и готин: и блейзерът и панталоните са преднамерено провиснали. Големите подплънки на рамената са абсолютна референция към 80-те, когато същите са доминиращ фактор във всяка класическа за десетилетието визия. Завършена със спортни кецове, в случая New Balance, визията на Ратайковски е толкова напомняща класически филм като “Работещо момиче”, в който през 1988 героинята на Мелани Грифит избира точно същия стил подход за гардероба си от 9 до5. И сега един skinny-fit костюм с токчета изглежда като нещо нередно... Затова избираме удобно широко облекло и винаги любимите кецове. Само се подсигуряваме, че обувките са големи и широки, за да не се скрият под панталона.

 

Емили Ратайковски навива ръкави и сякаш следва последния tik-tok тренд “тясна блуза, големи панталони“, наслагвайки простичък кафяв топ под блейзъра, с което вкарва тотален съспенс и изненада в аутфита.

Всичко е в детайлите, приятели! Споделете в анкетата долу вашето мнение за уличния стил на Емили Ратайковски. 

Анкета

Не ви ли се струва толкова идеален тоалетът на Емили Ратайковски, че да си спретнем такъв още утре?

More Street Style