Следва

Музите на Рик Оуенс от началото до днес

MM6 Maison Margiela, SS21 READY-TO-WEAR

Всички полове са добре дошли да носят панталони trompe l’oeil (оптична илюзия) и немски военни маратонки

All fashion преди 3 години

Да, прави съвместни проекти с Reebok, BE@RBRICK и The North Face, но MM6 Maison Margiela не спира и за минута и с развитието на собствените си колекции. Подмарката на Maison Margiela, с една идея по-младежка и по-достъпна мода, излезе с тематично представяне на дрехите и аксесоарите от новата си Пролет/Лято 2021 г. дизайнерска работа, съответно налице е богат набор от прогресивни предложения с подчертана полова флуидност.

Подписът на къщaтa e напълно отчетлив в квадратните графични качулки и тениски в лукбука. Както и в емблематичните описания на продуктите като с пишещата машина на Маржела, и в  техниките на препратки към различните облекла - на един от кадрите се вижда столче за кафе, трансформирано в памучна рокля, а момичетата носят мъжки дрехи в комбинация с ефирно бельо. Сред фаворитите на бранда отново са кожените якета, телесните бодита, шантавите ръкавици, обикновените чанти клъч и германските армейски тренажори, всеки от които преработен с дръзки щампи и експериментални форми.

Гледаме придружаващия сезона рекламен филм тук долу и пазаруваме най-новото от MM6 Maison Margiela, тук или тук.

 

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.