Точно 6, числото на Венера, са горещите европейски принцове, за които почти не бяхме чували

Точно 6, числото на Венера, са горещите европейски принцове, за които почти не бяхме чували

От издънката на Хабсбургската династия, чийто живот преминава в бързата лента, до германския принц, който финишира в ултрамаратони заедно с бляскавата си майка

 

Хайнрих Донат, потомствен принц на Шаумбург-Липе, 26г.

Принц Донатус наследява ефектния си външен вид от бляскавата си майка, принцеса Мари-Луиза от Зайн-Витгенщайн-Берлебург (известна като Лили Витгенщайн), с ленените си къдрици и леденосини очи. Двамата са много близки, дори наскоро предприемат участие в ултрамаратон (160 км през планински терен), за да съберат пари за проект в помощ във Филипините. Коронованата дама редовно поства сторита от предизвикателството в Instagram.

Принц Йосиф-Емануел от Лихтенщайн, 24г.

16-ти по ред за трона на Лихтенщайн, принц Йосиф е най-малкият син на принцеса Маргарет на Люксембург и принц Николаос от Лихтенщайн. Той израства в Белгия, където някога баща му е посланик, и там се сближава с разширения състав на херцогското семейство, особено с братовчедите си на негова възраст - ерцхерцог Александър Австрийски и принц Себастиан Люксембургски, с които формира доста красиво короновано трио. Получава образованиего си в Сандхърст (като всички знатни принцове), служейки в ирландската гвардия, където преди години има честта да представлява Кралицата със знамето на своя полк на проведения през 2010 г. Trooping the Color. Впоследствие напуска армията, но е толкова скромен и странящ от публичност, че не сме напълно сигурни какво прави сега.


Принцесите предпочитат кецове: Даяна, Кейт и останалите кралски особи с кец-предпочитанията им


Ерцхерцог Фердинанд фон Хабсбург, 23г.

Като потомък на една от най-влиятелните династии в Европа, Фердинанд Хабсбург има какво да предложи. Само на 23, той вече може са се похвали със сериозни постижения - главно като участник в състезания по мотоспортове, като се класира на четвърто място в Гран При на Макао през 2017 г. Страст, която той без съмнение споделя с новия си зет, колегата си мотоциклетист Жером д'Амброзио, който наскоро се ожени за сестра му Елеоноре в разгара на карантината в Австрия. Активен потребител на Instagram, той редовно демонстрира страстта си към високите скорости, която го води по целия свят.

Принц Ахилеас-Андреас от Гърция, 19г.

Добрият външен вид е запазена марка на коронованото семейството на Гърция, а 19-годишният по-малък брат на принцеса Мария-Олимпия и принц Константин Алексий не прави изключение. Със своята кърпа, вързана върху гъстата му, изсветляла от слънцето коса и перманенттия златист загар, той е въплътената представа за гръцки Бог. В още по-ранните си години завършва колежа Уелингтън като по-големия си брат, сега е студент в Нюйоркския университет, след като семейството му се мести в Щатите, докато е тийнейджър. Дебютира като актьор в телевизионното шоу на леля си Теодора „Дръзките и красивите", а в Instagram ежедневно демонстрира какво е да живееш живота на мечтите си, редовно публикувайки кадри от пътуванията си по света в приятелски кръг, включително Инес ниархос, Лила Мос, Роко Бриньоне и Принцеса Беатрис.  


Принцеса Беатрис най-накрая се омъжи... и то как!


Афонсо, принц на Бейра, 34г.

Да израстеш като принц без трон, на който да се възкачиш, е уникална ситуация, но точно такъв е случаят с 24-годишния Афонсо, най-големият син на херцога на Браганца и единствена португалска кръвна връзка към вече несъществуваща монархия. Въпреки това незначително отстъпление, той все още играе активна роля в родината си, ставайки почетен командир в Доброволната пожарна бригада в Лисабон (да, изглежда добре в униформа на пожарникар). Освен това, често е виждан да придружава бляскавата си майка Изабел, херцогинята на Браганца, или по-малката си сестра, херцогинята на Коимбра, на международни кралски сватби, включително тази на принцеса Аликс де Линь и Гийом дьо Дампиер през 2016 г.

Рафаел от Орлеан-Браганса, принц на Бразилия, 34г.

Добре, значи той не е строго европейски принц, тъй като е бразилски гражданин, но майката на Рафаел от Орлеан-Браганса е белгийска принцеса, така че го броим за европеец. Загубата за Бразилия (останала без кралско семейство) е печалба за света, тъй като принцът е изключително ерудиран, говори най-малко пет езика и завършва производствено инженерство в Папския католически университет в Рио де Жанейро. Сега работи за AmBev - Америка 'Beverage Company, където е "просто" Рафаел, а колегите му спестяват досадните протоколни формалности в ежедневното общуване. Въпреки това той участва в официалните монархически събития, където често придружава баща си и чичовците си. Като кралска особа стои извън политиката, въпреки че участва в публични демонстрации срещу корупцията.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.