Следва

Love to Quote: 25 цитата от принцеса Даяна

Точно 6, числото на Венера, са горещите европейски принцове, за които почти не бяхме чували

От издънката на Хабсбургската династия, чийто живот преминава в бързата лента, до германския принц, който финишира в ултрамаратони заедно с бляскавата си майка

 

Celebrities преди 3 години

Хайнрих Донат, потомствен принц на Шаумбург-Липе, 26г.

Принц Донатус наследява ефектния си външен вид от бляскавата си майка, принцеса Мари-Луиза от Зайн-Витгенщайн-Берлебург (известна като Лили Витгенщайн), с ленените си къдрици и леденосини очи. Двамата са много близки, дори наскоро предприемат участие в ултрамаратон (160 км през планински терен), за да съберат пари за проект в помощ във Филипините. Коронованата дама редовно поства сторита от предизвикателството в Instagram.

Принц Йосиф-Емануел от Лихтенщайн, 24г.

16-ти по ред за трона на Лихтенщайн, принц Йосиф е най-малкият син на принцеса Маргарет на Люксембург и принц Николаос от Лихтенщайн. Той израства в Белгия, където някога баща му е посланик, и там се сближава с разширения състав на херцогското семейство, особено с братовчедите си на негова възраст - ерцхерцог Александър Австрийски и принц Себастиан Люксембургски, с които формира доста красиво короновано трио. Получава образованиего си в Сандхърст (като всички знатни принцове), служейки в ирландската гвардия, където преди години има честта да представлява Кралицата със знамето на своя полк на проведения през 2010 г. Trooping the Color. Впоследствие напуска армията, но е толкова скромен и странящ от публичност, че не сме напълно сигурни какво прави сега.


Принцесите предпочитат кецове: Даяна, Кейт и останалите кралски особи с кец-предпочитанията им


Ерцхерцог Фердинанд фон Хабсбург, 23г.

Като потомък на една от най-влиятелните династии в Европа, Фердинанд Хабсбург има какво да предложи. Само на 23, той вече може са се похвали със сериозни постижения - главно като участник в състезания по мотоспортове, като се класира на четвърто място в Гран При на Макао през 2017 г. Страст, която той без съмнение споделя с новия си зет, колегата си мотоциклетист Жером д'Амброзио, който наскоро се ожени за сестра му Елеоноре в разгара на карантината в Австрия. Активен потребител на Instagram, той редовно демонстрира страстта си към високите скорости, която го води по целия свят.

Принц Ахилеас-Андреас от Гърция, 19г.

Добрият външен вид е запазена марка на коронованото семейството на Гърция, а 19-годишният по-малък брат на принцеса Мария-Олимпия и принц Константин Алексий не прави изключение. Със своята кърпа, вързана върху гъстата му, изсветляла от слънцето коса и перманенттия златист загар, той е въплътената представа за гръцки Бог. В още по-ранните си години завършва колежа Уелингтън като по-големия си брат, сега е студент в Нюйоркския университет, след като семейството му се мести в Щатите, докато е тийнейджър. Дебютира като актьор в телевизионното шоу на леля си Теодора „Дръзките и красивите", а в Instagram ежедневно демонстрира какво е да живееш живота на мечтите си, редовно публикувайки кадри от пътуванията си по света в приятелски кръг, включително Инес ниархос, Лила Мос, Роко Бриньоне и Принцеса Беатрис.  


Принцеса Беатрис най-накрая се омъжи... и то как!


Афонсо, принц на Бейра, 34г.

Да израстеш като принц без трон, на който да се възкачиш, е уникална ситуация, но точно такъв е случаят с 24-годишния Афонсо, най-големият син на херцога на Браганца и единствена португалска кръвна връзка към вече несъществуваща монархия. Въпреки това незначително отстъпление, той все още играе активна роля в родината си, ставайки почетен командир в Доброволната пожарна бригада в Лисабон (да, изглежда добре в униформа на пожарникар). Освен това, често е виждан да придружава бляскавата си майка Изабел, херцогинята на Браганца, или по-малката си сестра, херцогинята на Коимбра, на международни кралски сватби, включително тази на принцеса Аликс де Линь и Гийом дьо Дампиер през 2016 г.

Рафаел от Орлеан-Браганса, принц на Бразилия, 34г.

Добре, значи той не е строго европейски принц, тъй като е бразилски гражданин, но майката на Рафаел от Орлеан-Браганса е белгийска принцеса, така че го броим за европеец. Загубата за Бразилия (останала без кралско семейство) е печалба за света, тъй като принцът е изключително ерудиран, говори най-малко пет езика и завършва производствено инженерство в Папския католически университет в Рио де Жанейро. Сега работи за AmBev - Америка 'Beverage Company, където е "просто" Рафаел, а колегите му спестяват досадните протоколни формалности в ежедневното общуване. Въпреки това той участва в официалните монархически събития, където често придружава баща си и чичовците си. Като кралска особа стои извън политиката, въпреки че участва в публични демонстрации срещу корупцията.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.