Следва

Christian Dior, Spring-Summer 2021 READY-TO-WEAR

Новите бижута на Bvlgari: mai troppo

Ако го обичате, то е MAI TROPPO.
Ако му се наслаждавате, то е MAI TROPPO.
Ако ви кара да се чувствате добре, то е MAI TROPPO.

 

All fashion преди 3 години

Озаглавена “Mai Troppo”, което означава “никога твърде много“, новата кампания на Bvlgari олицетворява пищния подход и абсолютизиран поглед на марката към “високите“ бижута. Mai Troppo призовава да се се насладим естетически на всеки момент, тук и сега.

Украсени с изобилните пищни бижута са три жени, всичките изключителни. Супер моделът Лили Олдридж, британската актриса Наоми Скот, която гледахме в игралната версия на “Аладин“, режисирана от Гай Ричи, и Зендая, актрисата спечелила съвсем скоро наградата Emmy, звезда в серийната продукция на HBO “Еуфория”. Трите талантливи и красиви жени споделят чрез Bvlgari личния си подход към живота. От който нищо не е “твърде много“.

Кампанията на римския бижутериен бранд стъпва на идеята за пищно изобилие. Шведският режисьор и фотограф, познат с безкромпромисната си любов към дълбокото вглеждане в характертеността и многоликостта на персонажите, които снима, а именно Йохан Ренк, увековечава трите дами по улиците на Рим. Те са свободни, дръзки, умопомрачителни. В интензивните и живи сцени се долавя одата на марката за живота и щастието и радостта от него.

Първа е Лили Олдридж край Императорския форум. 

След това, Наоми Скот показва новите пръстени Bzero1, потапяйки един от тях в шоколадов десерт; мястото е съвременна high-tech кухня. Тези, които имаме остро око за Bvlgari, забелязваме, че едрите пръстени са придружени от бижута Diva jewels.



Зендая пък блести в диамантените бижута Fiorever и 18-каратовото розово злато Octo Roma. Фонът е изкушаващо буйна градина. 

Допълнителен чар внася китайско-канадският певец и актьор Крис У, който се включва с часовник Octo. Много лукс, много престиж и много пищност. Mai troppo, Bvlgari.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.