Следва

Christian Dior, Spring-Summer 2021 READY-TO-WEAR

Новите бижута на Bvlgari: mai troppo

Ако го обичате, то е MAI TROPPO.
Ако му се наслаждавате, то е MAI TROPPO.
Ако ви кара да се чувствате добре, то е MAI TROPPO.

 

All fashion преди 3 години

Озаглавена “Mai Troppo”, което означава “никога твърде много“, новата кампания на Bvlgari олицетворява пищния подход и абсолютизиран поглед на марката към “високите“ бижута. Mai Troppo призовава да се се насладим естетически на всеки момент, тук и сега.

Украсени с изобилните пищни бижута са три жени, всичките изключителни. Супер моделът Лили Олдридж, британската актриса Наоми Скот, която гледахме в игралната версия на “Аладин“, режисирана от Гай Ричи, и Зендая, актрисата спечелила съвсем скоро наградата Emmy, звезда в серийната продукция на HBO “Еуфория”. Трите талантливи и красиви жени споделят чрез Bvlgari личния си подход към живота. От който нищо не е “твърде много“.

Кампанията на римския бижутериен бранд стъпва на идеята за пищно изобилие. Шведският режисьор и фотограф, познат с безкромпромисната си любов към дълбокото вглеждане в характертеността и многоликостта на персонажите, които снима, а именно Йохан Ренк, увековечава трите дами по улиците на Рим. Те са свободни, дръзки, умопомрачителни. В интензивните и живи сцени се долавя одата на марката за живота и щастието и радостта от него.

Първа е Лили Олдридж край Императорския форум. 

След това, Наоми Скот показва новите пръстени Bzero1, потапяйки един от тях в шоколадов десерт; мястото е съвременна high-tech кухня. Тези, които имаме остро око за Bvlgari, забелязваме, че едрите пръстени са придружени от бижута Diva jewels.Зендая пък блести в диамантените бижута Fiorever и 18-каратовото розово злато Octo Roma. Фонът е изкушаващо буйна градина. 

Допълнителен чар внася китайско-канадският певец и актьор Крис У, който се включва с часовник Octo. Много лукс, много престиж и много пищност. Mai troppo, Bvlgari.

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 13 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".