Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Пълнолунието във вашия огнен знак (1-ви октомври) изкарва на преден план най-бурната ви страна. Всяко съревнование ще е ваше и всеки, изпречил се на пътя ви, ще съжалява. Ако ви се случи блокаж или излезе някакво препятствие, ще се справите безпроблемно.

Обичливата Венера се срещна със заземената Дева (2-ри октомври), така че бъдете внимателни в подхода си към любовни и финансови ситуации през следващите няколко седмици. Цялото ви внимание трябва да е в детайлите и всяко малко нещо да е от значение, което знаем, не ви идва по природа. Ако видите, че нещо не е наред този месец, не се колебайте да се вгледате по-надълбоко, логична перспектива би помогнала повече от всичко.

Управляващият ви Марс е в знака ви и прави квадрат с Плутон, който е в Козирог (9-ти октомври), така че може да сте нервни, особено ако се случва нещо не както го искате. Инстинктивно ще се вкарвате в проблеми с хора, които ви предизвикват, но, ако дадете глас на рационалното в себе си и мислите, преди да действате, нещата ще се развиват добре, обещаваме. Да доказвате силата или надмощието си без причина ще е чиста загуба.

Когато Слънцето навлезе в силния Скорпион (на 22-ри), идва време за лично, вътрешно опознаване. Ако до сега сте се чувствали твърде заети и не сте смогвали да прекарвате време със себе си, октомври ще е продуктивно и полезно време за авторефлексия и внимание от-вас-за-вас.
 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro