Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Меркурий е в силния Скорпион и прави опозиция на упрарляващия ви Уран, който в момента е в Телец. Когато ви провокират, определено привличат вниманието ви. Хората ще чакат реакциите ви, така че не позволявайте да ви виждат паникьосани.

Меркурий става ретрограден, докато все още е в Скорпион, доставяйки обичайната доза объркване и разочарование. Разликата този път обаче е, че можете да използвате интуитивното настроение на този воден знак, за да се измъкнете от някои препятствия, типични за ретроградния Меркурий.

Слънцето също навлиза в сенчестия Скорпион (22-ри октомври), така че имате цял месец да се ровите в непознатото с очакване и нетърпение. Ако имате неразгадана загадка в живота си, сега е моментът да направите сериозно разследване. Фактите, които откривате, може да са дори по-умопомрачителни, отколкото сте предполагали, че ще бъдат!

Второто пълнолуние на месеца - синята луна - пристига в логичния Телец точно навреме, за да свържете някои краища. Затварянето е голяма част от тази лунация, така че не пропускайте шанса да завършите нещо веднъж завинаги - по правилния начин.
 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro