Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Пълнолуние в огнения Овен (1-ви октомври) дава на месеца невероятно решителен старт. Състезателният ви стремеж е силен, но дори когато сте решени да спечелите, състрадателната ви природа няма да позволи да оставите близък човек зад себе си. Ако бегачът зад вас падне, ще се откажете от собствения си напредък, за да му помогнете до финалната линия.

Меркурий става ретрограден във водния Скорпион (на 13-ти) и точно тогава трябва да използвате вашите психически способности и развито интуативно чувство (знаем, имате ги в изобилие). Когато усетите, че нямате представа какво правите - или защо нещата се объркват - подсъзнанието ще ви помогне да намерите изход от всяко тъмно място.

Любящата Венера влиза в знака на уравновесените Везни (на 27-ми октомври) и това разположение е много благоприятно за вас. Ще търсите благодатта и красотата във всичко и ще копнеете за спокойно съществуване. Ако се случи нещо драматично, направете каквото можете да избегнете напрежение и конфронтации.

Пълнолунието в Телец (на 31-ви), наричано още синя луна, е второто за месеца. Не пропускайте шанса да направите нещо хубаво в този ден, Рибки. Може да не получите друга възможност като тази още дълго време.
 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro