Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Управляващата ви Венера, отговаряща за любовта и финансите, се премества в знака Дева (2-ри октомври), и тези аспекти от живота ви ще са наситени с логичност и смисъл. Ако нетърпеливо чакате развитието на определена финансова или романтична ситуация, сега можете да си отдъхнете. Не бързайте за никъде.

През октомври ще преживеете тригон с Венера и Уран (10-ти), който ще донесе новини, които ще ви разтърсят. Не сте най-добри в такива бурни моменти, така че, когато това се случи, паниката ще е първият ви спътник. След като се успокоите - изправете се, оттърсете се от шока и се огледайте. Шансовете щетите да не са толкова големи, колкото вие ги виждате, са големи.

Меркурий става ретрограден в емоционалния и напрегнат Скорпион (на 13-ти октомври), което означава, че объркванията и недоразуменията, които причинявате сега, могат да имат дълготрайни последици. Дори и “без да искате“ да нараните нечии чувства, човекът може да не ви прости дълго време. И вината за това ще е изцяло ваша.

Второто пълнолуние (на 31-ви) е познато и като “синя луна“. Всеки шанс, който имате, да затвърдите финансова или любовна ситуация, трябва да бъде грабнат. Защото може да нямате втори такъв.

Етикети

Хороскоп

Още от Astro