Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Пълнолунието в огнения Овен (на 1-ви октомври) ще ви накара да се чувствате малко по-егоистични от обикновено. Като първи знак на зодиака, Овенът и енергията му са винаги себецентрирани и не търпят самосъжалително държание. Страстта ви ще е заменена от чист непримирим стремеж, което може да е и добро, и лошо.

Новолунието във Везни (на 16-ти) ще подчертае способностите ви да се разбирате добре с останалите. Това е идеално време да се фокусирате върху връзките, на които в последно време сте обръщали по-малко внимание. Блокирали сте бивше гадже в социалките? Игнорирали сте някой от най-добрите си приятели? Отказали сте на родителите си последните няколко покани за вечеря? Сега е моментът да компенсирате.

Обичливата Венера се свързва с грациозните Везни (на 27-ми), което ви осигурява още няколко седмици да изгладите нещата. Трудно е да сте гневни на хората, когато сте обградени с такава топла енергия. Защо пък вие да не направите първата крачка? Оставете гордостта си настрана и признайте, че не сте прави, или че някой ви липсва - не е толкова трудно, колкото мислите.

Второто за месеца пълнолуние (на 31-ви), този път в стабилния Телец, поставя нещата в “зловеща“ перспектива. Иронично може да успеете да се справите с вътрешните си демони точно на Хелоуин.

Любовният ви живот няма да е скучен, но и няма да е това, което искате. Ще мечтаете и мечтаете за повече и интересни преживявания, но колкото по-реалистично погледнете на връзката си, толкова по-малък е шансът за негативни емоции.
 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro