Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Романтичната Венера се среща със стриктната Дева (на 2-ри октомври) и това не е най-удобната, нито драматична ситуация. Любовният ви живот и финансовите ангажименти може да станат скучни, но това е окей. Използвайте това време, фокусирайки се в детайлите и се занимайте с неотговорени съобщения, неплатени сметки и подобни. Организационните ви умения ще са на върха си в момента, така че да вкарате всичко в ред (физически, емоционално, социално) няма да ви се стори като неприятно задължение.

Плутон навлиза в земния Козирог (на 4-ти), което ви поставя в добра позиция да приложите на практика нещата, които сте научили през последните месеци. Сега, когато виждате бъдещето по-ясно, то изглежда светло, нали? Позволете на уроците от миналото да ви помагат, така ще сте породуктивни през идните няколко месеца.

Мерурий става ретрограден в дълбоко емоционалния Скорпион (на 13-ти октомври), така че когато нещата излязат извън релси, няма начин това да не ви повлияе. Чувства като параноя и ревност са неизбежни сега, особено защото ще приемате всичко лично и ще се чувствате сякаш всеки ви обвинява. Поемете дълбоко въздух и се успокойте, Лъвчета. Всеки проблем си има решение.

Слънцето също навлиза в Скорпион този месец, този път затвърждавайки вътрешната ви решителност. Ако ви се случи да останете сами, нека е така. Тази независима и устремена енергия апелира към мобилизация. Излезте и осъществете целите си, дори това да означава среща със страхове или поемане на рискове.
 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro