Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Вашата съуправляваща планета навлиза в Козирог (на 4-ти октомври), което дава тон за сериозен месец. Уроци от миналото ще станат ясни и очевидни и може би ще се зачудите защо не сте видели нещата преди време. Скорпиони, най-добре е да продължите напред сега и да оставите миналото настрана.

Меркурий става ретрограден в силния ви тих знак (на 13-ти) и в този момент можете абсолютно и за всичко да разчитате на интуицията си, особено ако имате нужда да излезете от унижаващи или неудобни комуникативни ситуации. Не обичате да си признавате, че не сте прави (защото, да си го кажем, това е рядкост), но ако сега сгафите, просто го признайте. Това ще спести на всички много време.

Скоро идва вашият сезон, така че ще имате възможност да постигнете определени цели и да реализирате задачи, които все още са само в съзнанието ви. Не е във ваш стил да протакате, така че изскочат ли интересни проекти и идеи, трябва да се случи нещо наистина голямо, за да не ги превърнете в действителност.

Второто Пълнолуние за октомври се случва в Телец (на 31-ви), точно навреме да приключите месеца с нещо важно. Най-доброто и освобождаващо такова е, повтаряме, да оставите миналото зад себе си.
 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro