Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Плутон навлиза в отговорния Козирог (на 4-ти) и ще ви покаже, че определено тежко преживяване от миналото си е заслужавало! Дори и още да имате рани от това, е хубаво да знаете, че борбата е била за добра кауза. Show off those scars proudly!

Ретроградният Меркуий в ревнивия Скорпион (от 13-ти октовмври) ви подтиква да се впуснете в някои сериозни заключения. Мислите ли, че партньорът ви изневерява? Че най-добрата ви приятелка клюкарства по вас адрес? Че сестра ви или брат ви са ви откраднали нещо? Всичко това са доста стабилни обвинения. Подсигурете се с доказателства, преди да ги вербализирате.

Слънцето, и то като Меркурий, отива в Скорпион (на 22-ри октомври), но този път ще сте облагодетелствани от вътрешната сила на водния знак. Ако имате намерение да се отказвате от нещо (например диета или работа, която ви затруднява), сега ще сте облагодетелствани с устременост и воля. Щели сте да се отказвате? Вече дори не си спомняте това!

Когато обичливата Венера навлезе в балансирания знак на Везните (на 27-ми) ще искате справедливост и равенство за всички. Социалната справедливост ангажира ума ви в момента и през цялото време ще търсите решения, които да работят за всичко. Това настроение е твърде важно, за да не го споделите със света, Стрелци.
 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro