Следва

"Чувствувам дълбока болка": Криси Тейгън с трогателно обръщение сподели, че е загубила бебето

Кой как избра да се рекламира: Iggy Pop, A$AP Rocky и Tyler the Creator за GUCCI tailoring

Gucci както винаги ни изненада и отново разчупи леда с новата си кампания.

Celebrities преди 3 години

Звездното трио Iggy Pop, A$AP Rocky и Tyler the Creator се появява във фотосесия, вдъхновена от 70-те и заснета от фотографа и режисьор Хармъни Корин през февруари.

Закачлива и вълнуваща е появата на папагала на Иги, Biggy Pop, който прави кампанията единствена по рода си.

GUCCI не за първи път избира музиканти за лица на колекциите си. Комбинацията от Lil Nas X и Jane Fonda също беше изненадващо приятна в Off The Grid колекцията от юни 2020.

В тази последна колаборация Iggy Pop, A$AP Rocky и Tyler the Creator представят емблематичния костюм на марката в различни вариации - велур, смели цветове като горско зелено и гепард-принт. Що се отнася до аксесоарите, виждаме типичното за марката разнообразие от очила с широка рамка, седемдесетараки шапки, жилетки и чанти с логото на GUCCI.

Карираната шапка на Тайлър, съчетана с червен костюм, чорапи и кожени мокасини убива рибата, а розовата Барби жилетка на Роки оставя без думи.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.