Следва

В Америка шопинг и voting вече са едно понятие

"Чувствувам дълбока болка": Криси Тейгън с трогателно обръщение сподели, че е загубила бебето

Човешкото лице на огромната тъга 

Health преди 3 години

Преди няколко дни Криси Тейгън сподели, че е хоспитализирана поради високорискова бременност и кървене. Преди малко, 34-годишната Криси обяви в Инстаграм, че е загубила детенцето заради слаба плацента. Моделът беше в 20-тата седмица на бременността си или горе-долу по средата.

"Моята плацента е много, много слаба, това е истина. Бебето е здраво, но не може да се храни. Пъпната връв е слабото място от самото начало", обяснява Криси в предходен пост.

Тейгън сподели изключително трогващо признание и снимки в социалната мрежа. Тя и съпругът й Джон Леджънд бяха в очакване на третото си дете.


Криси и Джон с Луна и Майлс, 2019г.

"Шокирани сме от дълбоката болка, за която само бяхме чували. Това е болка, която никога преди не сме изпитвали. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебчето си течностите, които са му необходими, независимо от многобройните кръвопреливания. Просто не беше достатъчно. Не избирахме имена на бебетата си до последния момент, до преди да тръгнем за болницата. Но, поради някаква причина, започнахме да наричаме това малтко момче в утробата ми Джак. За нас той винаги ще остане Джак. Джак се бори много за да бъде част от семейството ни, и ще бъде, завинаги.

До нашия Джак - мъчно ми е, че първите моменти от твоят живот бяха толкова объркани трудни, и че не можахме да ти дадем дома, който ти беше необходим, за да преживееш. Винаги ще те обичаме.

Благодарим на всички вас, които ни изпращате позитивната си енергия и молитви. Чувстваме вашата любов и наистина я оценяваме.


Обичта на известните: Криси Тейгън и Джон Леджънд в любовен дует за DuJour


Много сме благодарни за живота, който имаме, за нашите прекрасни деца Луна и Майлс, за всички невероятни неща, които имаме възможността да преживеем. Но, не всеки ден е пълен със слънце. В тези мрачни дни ще плачем и страдаме. Но, ще се прегърнем и с любовта, която имаме един към друг, ще преодолеем това."

Криси и Джон са родители и на 4-годишната Луна и 2-годишния Майлс, заченати ин витро. Преди това, двойката 9 години опитва неуспешно да има деца.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.