Следва

Мелания Тръмп в Dolce&Gabbana - елегантисима, въпреки Covid

В Америка шопинг и voting вече са едно понятие

Големите търговски вериги впрягат ресурса на физическите си и онлайн магазини, помагайки на хората да се регистрират за предстоящия президентски вот

 

Health преди 3 години

Със социалното дистанциране, страха от неизвестното и стремежа към грижа за живота на близките, на все повече хора им е нужно повече от сериозно основание, за да излязат от домовете си. Това важи за САЩ особено, където коронапаниката достига застрашителни размери. Независимо дали им се иска да се срещнат с приятели за по напитка на открито или да отскочат за нов чифт маратонки, сега хората там вярват, че за да излязат, им трябва специален повод. Нещо, което никога не са допускали в забързания си живот преди COVID.

Все повече млади американци с носталгия си спомнят колко лесно и безрисково беше да се пошляят в Saks преди година, за да се запасят с продукти за грижа за кожата или да прекарат цял час в красивия магазин на 5-то авеню. Добрата новина е, че вече отново имат основателна причина да посетят любимите новоотворени магазини: Там могат и да се регистрират за предстоящите президетнски избори!

Остават 28 дни до тях (3-ти ноември е датата), т.е. сега е последният шанс на мнозина да се регистрират за жизненоважното политическо събитие. Факт, от който се възползват търговците на дребно и дизайнерите, които придават на бутиците и магазините си чисто ново предназначение. Това е шанс за физическо (а не онлайн) пазаруване, който много от жителите на големите градове нямат от март насам; отвъд ключовата необходимост да се гарантира, че хората са регистрирани, тези инициативи подчертават как физическите пространства могат (безопасно!) да обединят потребителите около важни каузи. В Saks вторият етаж е трансформиран в център за регистрация, пълен с все още празни бюлетини, благодарение на партньорството с HeadCount. Кампанията за регистрация на избиратели на Емили Адамс Боуд, под мотото: "Когато всички гласуваме" е открита през август от дизайнерката на Vogue, която призовава: "Това е мощна привилегия. Гласуването ни дава силата да променим света, в който живеем. Това е първата стъпка. "

Kith също помага на клиентите да се регистрират в магазините му в SoHo, Бруклин, Маями и Лос Анджелис. Други търговци на дребно използват QR кодове, за да могат клиентите да се регистрират онлайн: Nordstrom добавя такива към своите поръчки в партньорство с Националната градска лига и организацията When we all vote. Всички QR кодове водят до микросайт на Nordstrom x When We Vote, където гражданите могат да се регистрират (или просто да проверят всичко наред ли е с гражданското им състояние) за броени минути.

Подобно на Saks, Nordstrom също инсталира прозорци "Make Your Voice Heard" в магазините си в цялата страна, които заменят обичайните манекени, облечени в зашеметяващи дрехи, и осигурява допълнителен отпуск за служителите си, ангажирани в обработването на анкетите.

Dover Street Market лансира инициативите "Когато всички гласуваме" по-рано тази седмица а те включват иновативни колаборации с модни брандове като Vaquera, Honey Dijon, Off-White и Hood By Air, видео на Rose Schlossberg за насърчаване на по-младото поколение и QR кодове, отпечатани на всяка разписка за още по-лесна онлайн регистрация. А миналия понеделник Керби Жан-Реймънд от Pyer Moss дадоха зелена светлина на клиентите си да се регистрират на уебсайта им, а всички приходи от неговата тениска "Гласувай или умри" ще отидат за фондацията с нестопанска цел "Rock the Vote".

Всички магазини и всички дизайнери ще популяризират усилено изборните инициативи през следващите дни, тъй като крайният срок за онлайн регистрация наближава, в Ню Йорк например е до 9 октомври. След това вниманието се насочва към реалното привличане на хората към урните (освен ако не гласуват дистанционно - крайният срок за което е 27 октомври). Заедно с Nordstrom, магазините, включително Tory Burch, Old Navy, The Gap, H&M и Reformation, обещават да дадат на служителите си платен отпуск за работата им до урните в изборния ден.

За онези граждани на САЩ , които физически ще отидат до урните, остава само въпросът: Какво да облекат докато пускат бюлетина в тези исторически избори? Ако искат да са облечени актуално, със сигурност ще се насочат към онези марки и дизайнери, които се ангажират в подкрепа на изборния процес. Те насърчават хората да гласуват, клиентите са стилни и отговорни - всичко е top!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.