Следва

Президентът Доналд Тръмп и Мелания Тръмп с положителен тест за Covid-19

Мелания Тръмп в Dolce&Gabbana - елегантисима, въпреки Covid

Онзи ден, буквално часове, преди да стане ясно, че президентската двойка е положителна на Covid-19 

 

Celebrities преди 3 години

В сряда, 50-годишната първа дама на САЩ присъства на първия дебат от текущата кандидатпрезидентска кампания, между съпруга си и Джо Байдън. Както подобава по традиция на Първите дами на Америка, както подобава и на самата Мелания, която, въпреки бурите в брака й, поне както се наблюдават отвън, е плътно до съпруга си във всеки важен момент. 

На събитието в Кливланд, Охайо, убийствено шармантната Мелания носи изчистен, добре скроен раиран костюм с панталон от италианците Долче и Габана. Семплата, бизнес ориентирана и много подходяща за повода комбинация от сако и панталон над глезена е съчетана с бяла риза и, разбира се, чифт Маноло Бланик.


"Най-нещастната жена на света" или какво не е наред с Мелания


Наслаждаваме се в изобилните кадри надолу на тази перфектна жена. И се надяваме, че нито тя, нито съпругът й, ще пострадат тежко от инфекцията. 

 


Белият костюм на Мелания от Майкъл Корс


 

More from View Sofia

Алтернатива на лекарството – как да излекуваме грипа, без да ходим в аптеката

Health преди 1 година

След двугодишна пауза, първите месеци на годината отново са времето, което се превърна официално в сезона на грипа. И без значение дали вече сме го срещнали или стратегически се опитваме да избегнем, е добре да знаем, че не винаги лекарствата са решение, особено когато говорим за вирус. Много хора обаче не правят разлика между настинка и грип и са склонни да започнат с лекарствата при лека болка в гърлото или малко хрема.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.