Следва

Winter is Coming! Brace yourselves с нова рутина и най-добрите продукти за есен/зима 2020

Let me influence you! Или нашият списък с лица, които си струва да последвате!

В последните години т.нар. инфлуенсъри играят голяма роля в революцията на социалните мрежи. Силно любени и мразени, те поляризират мненията за себе си и тази безпрецедентна, нова "професия"

Celebrity beauty преди 3 години

В океана от снимки на маникюр, залези и зле нагласени кадри, ние селектирахме crème de la crème на инстаграм акаунтите, които се отличават с личен почерк, много добър вкус и интелигентно отношение към модата, добрия живот и красотата.

Vivе la France! Oт фийда на Жан Дамас се изливат вечните символи на френския стил - провансалски пейзажи, винтидж интериори, изкуство, семпли, елегантно секси аутфити и, разбира се, класическото червено червило! Блогът й Rouje Paris я превърна в разпознаваема фигура в света на модата и истинско IT момиче със собствен бранд червила. 

Красивата италианка започва блога си Blond Salad като хоби, докато учи „Право“ в университа в Болоня. През 2017 е на 1-во място в класацията на Forbes „Top Fashion Influencers“, има впечатляващи колаборации с брандове като Louis Vuitton, Dior, Benetton, Mango, L’oreal. В последно време ни показва симпатични моменти от личния си свят, както и убийствени идеи за аутфити. 

„Мистичност“ е думата, описваща най-добре стила на 39-годишната Аурета Томолари. Започва да използва Instagram, мислейки, че е просто приложение за обработване на снимки с филтри, и качва хиляди лични снимки, без дори да знае, че са публични. След месец разбира от сестра си, че има 7000 последователи и целият свят може да види акаунта й. Днес последователите й са близо милион, привлечени от неподражаемата й естетика - изключителни гледки от целия свят, high-end дрехи и аксесоари, поднесени по артистичен и много оригинален начин. 

Кралицата на street style-a, Oливия Палермо, е обявена за една от най-добре облечените жени в Ню Йорк. Работи с Diane von Furstenberg и за списание ELLE, а сега има собствена компания. В профила й в социалната мрежа можете да взаимствате идеи как да миксирате класическите и лесни за носене дрехи, които всяка от нас притежава, с последните тенденции в модата.


Стил урок на седмицата: Пет знаменитости, пет различни рокли, пет идеи


Mного популярна в Средния Изток, екзотичната Карън притежава супер свеж бранд за очила, а през времето, в което не публикува снимки в Инстаграм, снима за корици на списания като Harper’s Bazaar и Vogue Arabia. 

Socialite, модел, дизайнер. Можете да гледате красивата британка в шоуто Next in Fashion в Netflix, където е жури на изгряващи дизайнери. Личната й линия дрехи се предлага в Net-a-Porter и Matches. Aлекса е известна с чувството си за хумор и естествено отношение към дрехите.

За да не ни обвинят в краен феминизъм, каним в класацията си най-младия член на клана Хадид - Анвар, с 3.5 милиона последователи, по-малко от тези на двете му сестри Бела и Джиджи, и все пак крайно достатъчни. Общият vibe на профила на Анвар Хадид е street, vintage, и доста личен. Той споделя често необработени и нережисирани кадри с приятелката си  Дуа Липа, както и оригиналния си стил на обличане. Роден през 1999-та, Хадид има успех в модата от ранна възраст, появявайки се на корицата на Teen Vogue, по-късно става лице на Hugo Boss, a в момента работи с една от най-големите модни агенции IMG.

Oще една французойка в нашата селекция. Каролин е посланик на Chanel, музикален продуцент и автор на две книги. Първата е бестселърът How to be Parisian - забавен наръчник за всички, които искат да разбият кода на митичния парижки стил. Продължението на книгата е Older, but Better, but Older, вдъхновена от неизбежния процес на остаряването и всичко, което идва с него, от работа до секс и красота, всичко - през призмата на френския начин на мислене. Voila!


Fashion Starter: Каролин де Мегре, the ultimate Chanel girl


Ейми Сонг е винаги усмихната, с блестяща кожа и минималистичен стил. Книгите й Capture Your Style и Aimee Song: World of Style са тотални бестселъри. Преди да започне да се занимава с блогърство, учи вътрешна архитектура, което подсказва, че освен много мода, в страницата й намираме прелестни кадри на интериори и идеи за организиране на пространството.

Бразилската Ким Кардашиян - Камила, е дизйнер и модел с огроооомен гардероб и мнооого дълги крака. Следваме я за класически красиви аутфити, makeup tips, и много залези от L.A.

Лорън става известна със сериала Laguna Beach, a днес работи с най-голямата верига универсални магазини в Америка Kohl’s, създавайки колекция от стоки за дома. Има повече от 6 милиона последователи, като фокусът й е върху социални кампании, интересни и вкусни рецепти, декорация на дома и отглеждането на децата.

Останалото вдъхновение е в профила на View Sofia.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя